Почекај, Ајфон ќе ваделе на преклоп, шо ќе се срамиш со Самсунг 
Досега никогаш не сум користел, веројатно нема ни во скоро време

Од преклоп само ова
Ми личи на многу нежно, а изгледа многу футуристички.
Со здравје да си го користиш, нека прави пари 
Инаку, вчера го видов во живо и го прочепкав Fold 7, онаа линијата во средина конечно е толерантна и кога е склопен изгледа како обичен телефон. Прв пат да ме привлече на преклоп.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
И јас планирам да се вратам на Samsung Fold 7, освен за слики 15 Pro Max не ми легна некако, шознам, може дека прв iPhone.
Не можам ни јас со софтверот, пробав да сетирам iP14pro Max, нешто се премислив и сакав да сменам во процесот на сетирање но не можеше никако да вратам назад, нема копче, не работи swipe to go back... Ајоуес сеуште не е спремен да го пробам

Со здравје да си го користиш, нека прави пари 
Инаку, вчера го видов во живо и го прочепкав Fold 7, онаа линијата во средина конечно е толерантна и кога е склопен изгледа како обичен телефон. Прв пат да ме привлече на преклоп.
Исто, исто. Ама па Многу Илјади Евра е, не постои реалност во која ќе дадам толку пари за телефон.
Уствари, се фаќам како сум ги надраснал веќе замарањата за ваков-телефон-онаков-телефон. Користам Galaxy S22, батеријата веќе му е нешто деградирана, иначе не би гледал да го сменам. Гледав Xiaomi 15, чисто за да сменам малку, ама изгор бре...
И јас исто, ама пак на секои 2 години менувам, некако "најмала" доплата за да земеш од последниот модел. После тоа потешко се продава, а и доплатата е поголема. Плус ми прави некоја бариера ако треба над 500еур да платам