Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Си купив.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)+150 ден достава бидејќи после попустот нарачката е помала од 2.990 ден.Чекаме да пристигнат, ама со празнициве најбрзо може четврток да стасаат. Ако не вторник тука се
Минатата недела ја купив количкава за да пренесам мебел во другиот стан,си ја заврши работата одлично,сам целиот мебел го пренесов од стариот стан кој беше на приземје до соседната зграда-лепенка на втори спрат.Пералната како најтешка ми даде напор за да ја спуштам во подрумот.Одлична алатка која ќе се најде и во иднина.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: AUDI на 01 Мај 2024, 20:32:04 pmМинатата недела ја купив количкава за да пренесам мебел во другиот стан,си ја заврши работата одлично,сам целиот мебел го пренесов од стариот стан кој беше на приземје до соседната зграда-лепенка на втори спрат.Пералната како најтешка ми даде напор за да ја спуштам во подрумот.Одлична алатка која ќе се најде и во иднина.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Пушти линк ако чуваш од кај си ја купил количкава.Тркалцата претпоставувам се вака направени да се ротираат по скали кога спушташ/качуваш?
Ке разгледам пак во Камуфлаж. Последен пат немаа нешто избор, до мојот буџет барем. Инаку ми треба outdoor/camp нож, барем 10цм сечило да има.
Кој бараше вакво:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Здраво, дали некој има порачано OBDeleven од нивната официјална страна со испорака до Македонија, да каже искуство? Sent from my STK-LX1 using Tapatalk
@AUUU За одвреме навреме се океј оние, ама ако ја користиш цело време мака ќе видиш со тие тркала, само со внатрешни му е мајката,амортизираат дупки, ивичњаци, скали. Три години имам влечкано по 100-200 кила бас бинови, звучници и цело комбе опрема растоварање, имавме и таква и таква, земја воздух е разликата со внатрешни.
Не се заебавај. Ќе се створи корозија.