Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Убаво...убавоШто занает имаш?
Веќе подолго време ги меркам масава и шкафчево и конечно си ги купив. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Со здравје да го користиш, тоа со полначите посебно ме нервира кај Ајфон, фрлаш 1000€ за џабе т.е за мобилен, па и уште без полнач го добиваш, уште 40€ за оргинал полнач...ете го 1 година кај шо се полни со Самсунг полнач од 15€, кој ги тркала.
Se podnoviv i jas prv pat od android na apple malce cuden za rabota duri ne go naucam i naviknam. Primer prva rabota so mnogu me nervira e koga ke ti stigni poraka na viber messinger ili insta ko ke titka mora i da vibrira a me mozam da najdam kade i dali se gasni Iphone 14pro(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Со здравје да го користиш друже, добар избор. Кога ќе си во Аеродром - Скопје пиши ќе идеме со ајфоните без футроли во некој ресторан кај што седат богатите и ќе пиеме Аперол.
Со здравје да се користи, иако јас би одел на големиот брат, ова е многу мало и нема добра батерија. Цитат: zlatkoa на 28 Август 2023, 15:21:20 pmСо здравје да го користиш друже, добар избор. Кога ќе си во Аеродром - Скопје пиши ќе идеме со ајфоните без футроли во некој ресторан кај што седат богатите и ќе пиеме Аперол.Да не заборавиш, телефонот наопаку за да се гледа јаболкото....