Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sase_91 на 28 Август 2023, 18:31:28 pmЦитат: vladimir_1 на 28 Август 2023, 11:38:49 amSe podnoviv i jas prv pat od android na apple malce cuden za rabota duri ne go naucam i naviknam. Primer prva rabota so mnogu me nervira e koga ke ti stigni poraka na viber messinger ili insta ko ke titka mora i da vibrira a me mozam da najdam kade i dali se gasni Iphone 14pro(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using TapatalkЧеститки, ме подсети на мене. На времето кога со помош од господ и телеком се решив после 10+год на Андроид да пробам ИОС и да прогледам Веќе никогаш нема да се вратиш назад Малку претерано е што си ме пишал "господ", сепак сум само "гласот на разумот"
Цитат: vladimir_1 на 28 Август 2023, 11:38:49 amSe podnoviv i jas prv pat od android na apple malce cuden za rabota duri ne go naucam i naviknam. Primer prva rabota so mnogu me nervira e koga ke ti stigni poraka na viber messinger ili insta ko ke titka mora i da vibrira a me mozam da najdam kade i dali se gasni Iphone 14pro(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using TapatalkЧеститки, ме подсети на мене. На времето кога со помош од господ и телеком се решив после 10+год на Андроид да пробам ИОС и да прогледам Веќе никогаш нема да се вратиш назад
Se podnoviv i jas prv pat od android na apple malce cuden za rabota duri ne go naucam i naviknam. Primer prva rabota so mnogu me nervira e koga ke ti stigni poraka na viber messinger ili insta ko ke titka mora i da vibrira a me mozam da najdam kade i dali se gasni Iphone 14pro(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Јас пошто никако да "прогледам", иако жена ми има Iphone 13 Pro Max, јас сепак си зедов пак Samsung, стариот почна да губи снага на батеријата, се дешаваше да неможи цел ден да издржи,па решив да го сменам.
Знае ли некој од каде можам да најдам термос за топло/ладно што држи од 0.8/1л? Во Scout моментално немаат на лагер, иако се солени тие на Sigg... Искрено, не знам ниту дали вредат за цената, ама ајде. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ова го најдов и изгледа добро, па најверојатно и добра изработка. Цената малку солена да. https://kares.mk/product/on-the-go/on-the-go-za-vo-dvizhenje/elton-insulated-termos-750ml/