Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Некој да знае каде да купам моторна пила на струја, да не е огин скапа. До 3,000 ки би дал. Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Зошто си комбинирал 2 вида на плочки?Или не се плочки?
Цитат: Mikius на 15 Мај 2022, 17:32:25 pmЗошто си комбинирал 2 вида на плочки?Или не се плочки?Зашто нема да се гледаат, сигурно ќе оди некој апарат таму и ќе ги покрие сивите, кој се доста поевтини него горнитеSent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Kikac на 15 Мај 2022, 17:44:14 pmЦитат: Mikius на 15 Мај 2022, 17:32:25 pmЗошто си комбинирал 2 вида на плочки?Или не се плочки?Зашто нема да се гледаат, сигурно ќе оди некој апарат таму и ќе ги покрие сивите, кој се доста поевтини него горнитеSent from my iPhone using TapatalkТочно така , машина за садови оди тамуSent from my SM-G770F using Tapatalk
Арќи-теќи, не ми еби филм, има варијанта 100+И не сум толку голем, нити толку стар.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Е! Сеа... има една мала финта.Поскапи се некои 20-30 % тие поголемите. ))
Цитат: loopz на 15 Мај 2022, 01:39:08 amАрќи-теќи, не ми еби филм, има варијанта 100+И не сум толку голем, нити толку стар.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Е! Сеа... има една мала финта.Поскапи се некои 20-30 % тие поголемите. ))Не е за килажа бе. За големина на човек. Таа оргиналната е за до кај 180см високи. Ти си поголем човек.Еден професор имав и тој истото ми го потврда. Едвај чекав вика да ја седнам столицата, кога седнав на некој саем во германија. Тотално разочарување доживеал.