Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sase_91 на 26 Април 2022, 22:32:44 pmСкоро исто со малце различни бандажи. 1.5 eTSI DSG FR и нешто додадено од опрема колку да вреди чекањето.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Интересна боја, со здравје да се вози. На темата, си купив алат за вадење средна осовина, пренос. Ме интересира сам да си чепкам па мислам вредеше да се набави. Следно барам torque wrench што ќе има опција за барем 100 ЊМ стегање, униор ми се прескапи, кинезиве имаат некои за 30,40 евра ама којзнае дали ги бива и за домашна употреба.
Скоро исто со малце различни бандажи. 1.5 eTSI DSG FR и нешто додадено од опрема колку да вреди чекањето.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Незнајте вие скопјанишча шо беа то ресани на времето од Ресен на кило во вреќи, секое врвење од Битола за Охрид на плажа по една вреќа рефус се земаше од тие подзгрешените за ич пари. Доручек, ручек и вечера само ресани се делкаја во Хотел Парк под тие боровите, дури плескаја бељот старите
За малку ќе си купев Diamond ама ми фалеа 1М евра,(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: miksi на 01 Мај 2022, 17:54:00 pmЗа малку ќе си купев Diamond ама ми фалеа 1М евра,(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Уф, добро личи авиончево... малце балкавите на седиштата расипуваат утисак, али ако може со друг дезен, одлични би биле!
Цитат: Simo - Carrier159 на 01 Мај 2022, 18:31:07 pmЦитат: miksi на 01 Мај 2022, 17:54:00 pmЗа малку ќе си купев Diamond ама ми фалеа 1М евра,(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Уф, добро личи авиончево... малце балкавите на седиштата расипуваат утисак, али ако може со друг дезен, одлични би биле!И десното крило ко фарбано да е, како да двои.