164000 е мојата, до сега сменет замаец, амортизери, моментално е маф за менување.

Пореална цена би била 7500-7600, чисто ради 214ккм. Иначе не е фејслифт 2008-2012. https://www.auto-data.net/en/bmw-3-series-sedan-e90-320d-177hp-automatic-dpf-17946
- Модифициран ауспух, сигурно е сечен оригиналниот (елипсовидниот?) и швајцувани близнаците (поголеми од оригиналните). Црни се значи отишло ДПФто.
- M-tech преден и заден бампер.
- Задните штопови се менувани.
- Внатрешниот трим е лепен со карбонски винил, сигурно под него е дрвениот трим.
- Грилот сменет.
- М-спорт суспензија?
Мене лично ми е интересна додатната опрема кај оваа Е90-ка: Би-ксенон фарови (адаптивни?), Ајдрајв, Аутоматик, М-спорт волан и спортски кожни седишта (греачи на седишта?), панорамскиот кров е одличен а и бојата исто.
Сѐ на сѐ убав примерок, само доколку е сервисиран како што треба, оти на таа километража веќе ќе почнат да откажуваат повеќе делови како термостати, водна пумпа, греачи и релеј, и најбитно ланецот ако е N47 моторот. 
500 евра секако ќе се фрлат на него во првата година-две.
Па тоа е проблемот со ценава,
На 200к сигурно се амортизери за менување, 400евра некаде.
Сервис на ланец, 600.
Водна пумпа, 200 мислам беше.
Дискови 300+
Да се најде асален лонец за позади.
Панорамата ако е како 99% од старите коли е расипана и ако се поправа е скапо.
Мал сервис негде 8000
Сервис на менувач 250+
МАФ
CCC ако не е сменет кај овој сопственик сигурно ќе е за менување кај следниот итн.
Според мене да било што од ова било сменето ќе го пишел во опис на огласот.
Да се провери и по ВИН што од колата е фабрички вградено, а што отпосле.
Шо напрае ти проценка, на жими мајка.
Се расипано му изваде, а овој малиот сервис каде ќе го прави во БМВ Македонија?
Дај километража од твојата да ти кажиме шо да смениш. 
164ххх е мојата, до сега сменет замаец, амортизери и еден куп ствари од подвозје, 6 пати поправани носачи за прозори, голем сервис е направен 2 пати(си пројдоа годините а километрите не ама покажа знаци

) моментално е маф за менување.

Мислам дека треба и држачите на мотор и менувач да се сменат ама уште не е толку страшно.
Ти пишав што се е редовно одржување за кола кога ќе пројдат километрите, ако мислиш лажам или нешто слободно отвори ја темата на бузуки за 530ката, 800 евра има до сега дадено.