Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
https://www.bissell.eu/products/spotclean-pro-N.htmlАко ја најдеш.
Цитат: Astraion на 09 Јули 2021, 15:38:58 pmhttps://www.bissell.eu/products/spotclean-pro-N.htmlАко ја најдеш. Bissell нема никаде во соседството, за жал, и јас сакав барем една да купам. А и за нарачка е зезнато, дури и да има од каде ќе те скинат на царина.
Купена 124ка 200 дизел од 1988 година за 300 евра. Стоена беше речиси 2 години, ама запали без проблем, и сега ќе ја чекаат уште мноогу километри. Има четири брзини, и е ептен тромав, ама моторчето си клокоти за мерак. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Djokica на 12 Јули 2021, 01:11:19 amКупена 124ка 200 дизел од 1988 година за 300 евра. Стоена беше речиси 2 години, ама запали без проблем, и сега ќе ја чекаат уште мноогу километри. Има четири брзини, и е ептен тромав, ама моторчето си клокоти за мерак. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Железото чини повеќе да го растопиш...Кај го најде ваков улав продавач, жити сè?Дај и за мене едно...А, честито, да!
Цитат: loopz на 12 Јули 2021, 01:12:56 amЦитат: Djokica на 12 Јули 2021, 01:11:19 amКупена 124ка 200 дизел од 1988 година за 300 евра. Стоена беше речиси 2 години, ама запали без проблем, и сега ќе ја чекаат уште мноогу километри. Има четири брзини, и е ептен тромав, ама моторчето си клокоти за мерак. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Железото чини повеќе да го растопиш...Кај го најде ваков улав продавач, жити сè?Дај и за мене едно...А, честито, да! Фала, постар човек беше, децата му заминале по странство, тој имаше друга кола, ваа така му сметала у двор. 😁
Цитат: Djokica на 12 Јули 2021, 01:11:19 amКупена 124ка 200 дизел од 1988 година за 300 евра. Стоена беше речиси 2 години, ама запали без проблем, и сега ќе ја чекаат уште мноогу километри. Има четири брзини, и е ептен тромав, ама моторчето си клокоти за мерак. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Колку километри личи како да има?
@Carpathian Lord Па сега веќе кога спомна, зошто да не И уште една дигалка во двор како србинот да монтирам и спремен сум.
Цитат: dbl.dzo на 11 Јули 2021, 17:42:58 pm@Carpathian Lord Па сега веќе кога спомна, зошто да не И уште една дигалка во двор како србинот да монтирам и спремен сум. За почеток(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Извинете за дупли пост.