Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Kade mozam da najdam kvalitetni stegi vakvi za creva za sistem.za.ladenje https://www.google.com/search?q=stegi+za+creva+hladnjak&client=safari&hl=en-mk&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjNqI_ssMTxAhXfhP0HHZJGAHMQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=414&bih=715&dpr=2#imgrc=VelS5SU1Wnd5TMSent from my iPhone using Tapatalk
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Тие што се на „штрафење“ стеги не се адекватни/соодветни за црева од систем за ладење. Овие се соодветните:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)При греење и ладење се шири или собира самиот метал на стегите и обезбедуваат правилно затегање на самото црево.
Цитат: osmica8 на 02 Јули 2021, 16:41:22 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Купи моррееее?Ај нека се угоде 😎👍💥
З'арно з'убо нека е @osmica8 , да и го превртиш километражот, да не излезеш од болидот! Какви се плановите со 147ката?
Цитат: osmica8 на 02 Јули 2021, 16:41:22 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Стварно одлична кола, како нова Честитки и овде!