Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Каде да најдам најефтина вештачка трева?Ми треба некој 10м2.На Битпазар и Пластичарска проверено, над 1000че е квадрат.
Цитат: Busav на 06 Јуни 2021, 10:22:38 amБарај ваква како на сликата,ја има и за поефтино,јас ја земав 2300 мислам дека. Ја убив од користење,цело вц на работа по другари,кај нема отидено и мака немаSent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Epa ista vakva nekade mi iskoci na fb za 1999 denari celo kuferce ama bas i zatoa mi bode oci cenata kolku ima M od Makita ova. Istovo u Hubo e skoro 5000 denari.
Барај ваква како на сликата,ја има и за поефтино,јас ја земав 2300 мислам дека. Ја убив од користење,цело вц на работа по другари,кај нема отидено и мака немаSent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Зар е оргинал Макитава?!?Освен ако батериите не се литиумски.
Има 2м широка?Ми треба 2м на 5м за да немам спојки.Ми кажаа во Маџари некаде имало ефтина...