konecno mi stigna obd eleven next generation, obd2 bluetooth dijagnostika/long coding, aktivacija/deaktivacija na opcii za site vw, audi, skoda, seat, bently i lamborgini vozila so najava za poddrska i na bmw...
malce mi se skrsi kefot sto ne go vidov prethodno oglasot na vlavot,

megutoa bese i star oglas pa moze go prodal vo meguvreme (se tesam)
uredot e epten user frendly, se e na touch of a button, normalno za dummies, znaci seto ona kodiranje so kucanje na brojki i bukvi e izbegnato maksimalno, iako ima i takvi opcii, sakas drl so maglenki(ako gi ima voziloto), kliknes opcija ako e free ja imas, ako ne si imas krediti i ti gi odzema, najbitno mi e imas da gi gledas/citas site senzori, kvalitet na maslo, otstapuvanje na dizni, servisi, turbina, rele na pumpa , protok na vozduh, temperaturi na gorivo ostanati tecnosti, maslo, fakticki sekoj senzor ti e dostapen,ako e ponovo vozilo moze da ja podesis reakcijata na gas, da podesis zmigavci sekvencijalni (waterflow), fllow me home svetla, drl, se ona sto bi go imal vgradeno voziloto a e iskluceno ti e dostapno da go otklucis...
sakav needle sweep da stavam, no salt tablata mi e na preod odnosno e postar tip i ne poddrzuva

, kaj mene ukluciv coming homelights, koga vrne da dopira od vreme na vreme paknata da gi cisti/susi diskovite da ne se mokri, da titika na otkluci iskluci, utre ke probam us drl, odnosno zmigavcite da mi svetat zolto celo vreme kako drl, zasto nemam maglenki koi bi mozel da gi podesam da svetat 40% od jacinata... sega za sega prijatno iznenaden, ke prcepkam da mi legne pa ke nudam i uslugi za long coding i deijagnostika brisenje greski i sl...