Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Многу на широко, надолжно и попречно отидовте за ножеви, драги браќа и сестри самураи.Се знае каде се прашува за нож: во локалната месарница!Одиш кај батко(чичко) Пепи и ти листа по ред:- овој 500 денари од Хубо, земи го за месо- овој 200 денари од "таму-и-таму", земи го за "тоа-и-тоа"...или можете и од "Карес" ако сакате, вие си знаете.
@Carpathian Lord, ако начекаш некаде Dodge Charger 1:24 или 1:18 пиши ми.
Цитат: Prof. Greenthumb на 04 Март 2021, 15:43:14 pmСпојлер за Мазда 3 МК1 кај може да се најде? Има некој отпад со јапанци што се расправа?Колку што знам имаше еден дечко у Маџари што растураше секакви азиски аута (Хјундаи, Тојота, Киа....), мислам дека Дејан се викаше ама може и да грешам пошто јас у телефон го иам пишано како "Делови за мазда, хјундаи...Маџари".Еве и бројче од него па види дали ќе најдеш нешто (078430340).Јас од кај него зимав половни делови за хјундаи акцентот на татко ми.
Спојлер за Мазда 3 МК1 кај може да се најде? Има некој отпад со јапанци што се расправа?
На некое друго Ауди а5 Се шалам, миииислам дека во автолидер во Чаир има вакви.
Цитат: зоки-златен на 02 Март 2021, 15:23:41 pmНа некое друго Ауди а5 Се шалам, миииислам дека во автолидер во Чаир има вакви.Има кај @Sase_91 D-r Ordevski
Си велам нема да биди преголемо за рамената на 147та (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Цитат: Ordevski на 05 Март 2021, 18:56:50 pmЦитат: зоки-златен на 02 Март 2021, 15:23:41 pmНа некое друго Ауди а5 Се шалам, миииислам дека во автолидер во Чаир има вакви.Има кај @Sase_91 D-r OrdevskiНема, без ознака за модел и мотор е
Ескорт со клима поредок од Бугати Вејрон