Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сакам вакви потпирачи, ама појма немам кај ги има да се купат:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ногу си настрвил алфата,не ја учи така 😁.Дисковите и плочките се задни?Колку драхми алес комплет?Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Сакаме да си купиме, али не со цел дневната да ми е ко ентериер од Ес класа.https://www.anhoch.com/product/599868178/lanberg-smart-home-wifi-led-rgbw-bulb-e27-9w-800lmМи требаат две мали, за две столни сијалици лево и десно во дневна, само не знам дали може да се синхронизираат истовремено да се контролираат од телефон.Има и од големите "крушки" ама не ми требаат.Секој совет- искуство е добредојден со оглед на цената.
Пре би Mi него некој друг непознат бренд.
@Busav мислам дека бараше или веќе купи, тој ќе каже
Цитат: zeroSignal на 09 Јануари 2021, 15:08:23 pmПре би Mi него некој друг непознат бренд.Баш купив од еБај ваква "паметна" ЛЕД во боја што се управуваше преку телефон, но работеше само месец дена а ја платив 600 ден. Така да, уште 200 плус скроз би додал, но да ми трае како тебе.