Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
^Со здравје да се служат. Ако не ти е проблем пиши точен модел од климата и како ке тера на ниски температури. Сакам до година здравје да ставам клима у соба, па монтерите ми препорачаа некој модел на Нео или Вивакс АЕМИ.
Не заебавај,јас околу 18К го зедов пред година време 😃Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Епа Блек фрајдеј
И јас пред месец дена добро се олеснив.Машината и шпоретот беа планирани, а бољерот силум прилика. Стариот почна да тече од казанот иако само месец дена му беше помината гаранција. Бољерот е како на сликата само 80л.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Добар избор си направил, особено со машината за пере/суши. Со здравје да се користи.
Цитат: Zile на 06 Декември 2020, 14:02:34 pmИ јас пред месец дена добро се олеснив.Машината и шпоретот беа планирани, а бољерот силум прилика. Стариот почна да тече од казанот иако само месец дена му беше помината гаранција. Бољерот е како на сликата само 80л.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Стариот бојлер Аристон ти беше?И мене почна да ми тече (солзи) од кај грејачот некаде по само 2,3 години откако ми беше купен. Тргнав по нов грејач...ми покажаа каде да престегнам со имбус клуч, 10 години потоа не испушти ниту капка.
Ја сакав комбинирана плотна со плин, ама жена не дава.
Значајно помал од Фантомот + нема потреба од регистрација во АЦВ и најава на лет.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: smole на 08 Декември 2020, 10:43:24 amЗначајно помал од Фантомот + нема потреба од регистрација во АЦВ и најава на лет.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Исполнува 3 од 4 услови за регистрација во АЦВ. Колку што знам, макар и еден од условите да исполнува мора да се регистрира и најавува лет.П.С. Со здравје летање.