Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@vladimir_ ао многу многу добро изгледа, баш како што и доликува на колата. Ќе те позамарам кога ќе порачувам, бидејќи ми е во листа на желби
Некој да не има нарачано, некако чудна ми цената.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: AlexAl1en на 30 Август 2020, 09:23:08 amНекој да не има нарачано, некако чудна ми цената.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Земав пред 1 година од тезгите знаев дека е копија али ми спушти за 1500 денари..Мојата е 16волти, едната батерија цркна на првото полнење, другата е океј, слабо држи али се наоѓа за поситна работа а и доста е јака.. Подобро за таа цена земи некоја ингко.. https://bois.com.mk/product-category/alati-ingco/bateriski-akumulatorski-alat/bateriski-strafilici/
Се почастив со парите од МојДДВ -К2 за гуми-К2 за бандажи-К2 за внатрешност-К2 за обновување сјај на пластики-сунѓер-сунѓер за инсекти-чистач за стакло-2 миризливи-2 сијалици Х4Ќе има за подолг период у иднина... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Mi 9T Pro
Цитат: KaZaN на 30 Август 2020, 14:02:43 pmСе почастив со парите од МојДДВ -К2 за гуми-К2 за бандажи-К2 за внатрешност-К2 за обновување сјај на пластики-сунѓер-сунѓер за инсекти-чистач за стакло-2 миризливи-2 сијалици Х4Ќе има за подолг период у иднина... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Mi 9T ProEуростил?