Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Си купив Хуавеи П40 Лајт (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Djokica на 24 Август 2020, 08:09:21 amСи купив Хуавеи П40 Лајт (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Со здравје да си го користиш. Туку дали тоа што нема Плеј Стор, прави потешкотии и проблеми при инсталирање на апликацииве кои се користат секојдневно (инстаграм, фејсбук, вибер и сл)?
Од App Gallery инсталирај си Petal Search, она што го нема во App Gallery ќе те насочи до безбедна локација за да си симнеш апк и да си инсталираш се. За YouTube препорака имаш од мене за YouTube Vanced, а и за сите што сакаат плејбек со изгасен екран (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)D-r Ordevski
Цитат: Ordevski на 24 Август 2020, 11:05:20 amОд App Gallery инсталирај си Petal Search, она што го нема во App Gallery ќе те насочи до безбедна локација за да си симнеш апк и да си инсталираш се. За YouTube препорака имаш од мене за YouTube Vanced, а и за сите што сакаат плејбек со изгасен екран (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)D-r OrdevskiНе постои безбедна локација за апк фајлови, најбезбедно е плеј стор, се друго е мачка во вреќа.Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Цитат: Djokica на 24 Август 2020, 08:09:21 amСи купив Хуавеи П40 Лајт (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Шо си го земал коа нема плеј стор 😛Ај нека ти е честито 😁Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Цитат: AngelSK на 24 Август 2020, 11:06:49 amЦитат: Ordevski на 24 Август 2020, 11:05:20 amОд App Gallery инсталирај си Petal Search, она што го нема во App Gallery ќе те насочи до безбедна локација за да си симнеш апк и да си инсталираш се. За YouTube препорака имаш од мене за YouTube Vanced, а и за сите што сакаат плејбек со изгасен екран (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)D-r OrdevskiНе постои безбедна локација за апк фајлови, најбезбедно е плеј стор, се друго е мачка во вреќа.Sent from my SM-A715F using TapatalkНишто лошо немам инсталирано од такви сајтови. Од андроид 1.5 сум корисник и ништо ми се нема случено на ниеден телефон до сега. Слободно нека се симнува од повеќето страни што изглегуваат на првата страна на гугл.
Цитат: DarthJe5us на 24 Август 2020, 11:45:42 amЦитат: AngelSK на 24 Август 2020, 11:06:49 amЦитат: Ordevski на 24 Август 2020, 11:05:20 amОд App Gallery инсталирај си Petal Search, она што го нема во App Gallery ќе те насочи до безбедна локација за да си симнеш апк и да си инсталираш се. За YouTube препорака имаш од мене за YouTube Vanced, а и за сите што сакаат плејбек со изгасен екран (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)D-r OrdevskiНе постои безбедна локација за апк фајлови, најбезбедно е плеј стор, се друго е мачка во вреќа.Sent from my SM-A715F using TapatalkНишто лошо немам инсталирано од такви сајтови. Од андроид 1.5 сум корисник и ништо ми се нема случено на ниеден телефон до сега. Слободно нека се симнува од повеќето страни што изглегуваат на првата страна на гугл.Секој си знае за себе, јас информирав дека не се безбедни исто како што кракуваните игри и програми не се безбедни.На тој сајт јас можам сега да аплоадирам модификуван апк фајл и ти да си го симнеш, кога ќе ти снема пари од сметка, украдени слики и слично, дечкото од форум што ти кажал слободно симнувај нема да ти помогне.Sent from my SM-A715F using Tapatalk