Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2301219 пати)

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #9750 на: 24 Август 2020, 08:37:05 am »
Си купив Хуавеи П40 Лајт :D
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Шо си го земал коа нема плеј стор 😛
Ај нека ти е честито 😁

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
« Одговори #9751 на: 24 Август 2020, 09:49:32 am »

Со здравје да си го користиш. Туку дали тоа што нема Плеј Стор, прави потешкотии и проблеми при инсталирање на апликацииве кои се користат секојдневно (инстаграм, фејсбук, вибер и сл)?
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1880
« Одговори #9752 на: 24 Август 2020, 09:52:20 am »

Со здравје да си го користиш. Туку дали тоа што нема Плеј Стор, прави потешкотии и проблеми при инсталирање на апликацииве кои се користат секојдневно (инстаграм, фејсбук, вибер и сл)?
Да, мораш пиратски да ги симнуваш. Има нешто и на хуавеи сторот, али тоа се мал број. Замисли мобилно банкарство немаш, барем мене мн ми значи.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #9753 на: 24 Август 2020, 10:21:33 am »
Комерцијална банка се пофалија дека ја имаат апликацијата на Хаваи стор
верувам дека за кратко време и другите ќе ја имаат

Отсутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 1863
« Одговори #9754 на: 24 Август 2020, 11:05:20 am »
Од App Gallery инсталирај си Petal Search, она што го нема во App Gallery ќе те насочи до безбедна локација за да си симнеш апк и да си инсталираш се. За YouTube препорака имаш од мене за YouTube Vanced, а и за сите што сакаат плејбек со изгасен екран :)

D-r Ordevski

Отсутен AngelSK

• Редовен
« Одговори #9755 на: 24 Август 2020, 11:06:49 am »
Од App Gallery инсталирај си Petal Search, она што го нема во App Gallery ќе те насочи до безбедна локација за да си симнеш апк и да си инсталираш се. За YouTube препорака имаш од мене за YouTube Vanced, а и за сите што сакаат плејбек со изгасен екран :)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

D-r Ordevski
Не постои безбедна локација за апк фајлови, најбезбедно е плеј стор, се друго е мачка во вреќа.

Отсутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 1863
« Одговори #9756 на: 24 Август 2020, 11:44:30 am »
Од App Gallery инсталирај си Petal Search, она што го нема во App Gallery ќе те насочи до безбедна локација за да си симнеш апк и да си инсталираш се. За YouTube препорака имаш од мене за YouTube Vanced, а и за сите што сакаат плејбек со изгасен екран :)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

D-r Ordevski
Не постои безбедна локација за апк фајлови, најбезбедно е плеј стор, се друго е мачка во вреќа.

Само AppStore на apple :)

D-r Ordevski

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #9757 на: 24 Август 2020, 11:45:42 am »

D-r Ordevski

Ништо лошо немам инсталирано од такви сајтови. Од андроид 1.5 сум корисник и ништо ми се нема случено на ниеден телефон до сега. Слободно нека се симнува од повеќето страни што изглегуваат на првата страна на гугл.

Отсутен Djokica

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 967
« Одговори #9758 на: 24 Август 2020, 11:59:04 am »
Сега за сега Вибер го има, ама верувам дека за брзо ќе излезат и другите апликации шо се користат, еве гледам и од Стопанска и Комерцијална има м банкинг.

Отсутен Djokica

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 967
« Одговори #9759 на: 24 Август 2020, 12:02:18 pm »
Шо си го земал коа нема плеј стор 😛
Ај нека ти е честито 😁

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Земав пак Хуавеи оти претходно користев П Смарт првата серија и презадоволен сум од телефонот, мислам уште и функционира одлично ама ми истекуваше договор и имав и уште еден бонус неискористен и ај си викам да се подновам 😁

Отсутен AngelSK

• Редовен
« Одговори #9760 на: 24 Август 2020, 12:12:33 pm »

D-r Ordevski

Ништо лошо немам инсталирано од такви сајтови. Од андроид 1.5 сум корисник и ништо ми се нема случено на ниеден телефон до сега. Слободно нека се симнува од повеќето страни што изглегуваат на првата страна на гугл.
Секој си знае за себе, јас информирав дека не се безбедни исто како што кракуваните игри и програми не се безбедни.

На тој сајт јас можам сега да аплоадирам модификуван апк фајл и ти да си го симнеш, кога ќе ти снема пари од сметка, украдени слики и слично, дечкото од форум што ти кажал слободно симнувај нема да ти помогне.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #9761 на: 24 Август 2020, 13:31:33 pm »

D-r Ordevski

Секој си знае за себе, јас информирав дека не се безбедни исто како што кракуваните игри и програми не се безбедни.

На тој сајт јас можам сега да аплоадирам модификуван апк фајл и ти да си го симнеш, кога ќе ти снема пари од сметка, украдени слики и слично, дечкото од форум што ти кажал слободно симнувај нема да ти помогне.

Не користи ни интернет воопшто чим толку ти е страв.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #9763 на: 24 Август 2020, 17:02:03 pm »
ja go tuka cuvajte ...
Betonski prsten za čuvanje podataka u Prilepu
Igor Conić,
 24.08.2020.
3 min 
Strukturu objekta čini udvojena betonska konstrukcija od masivnih armirano betonskih zidova kako bi serveri ostali netaknuti u slučaju prirodnih katastrofa ali i terorizma.

Po projektu 1X2STUDIO iz Beograda, na čelu sa arhitektom mr Zoranom Abadićem u Prilepu u Severnoj Makedoniji izgrađen je Business

https://www.gradnja.rs/betonski-prsten-za-cuvanje-podataka-u-prilepu/?fbclid=IwAR3KXdVpJI3KALGAUtCBb0JcHfRSRcMTgzkwXv-aeNjPO92A36qhTmw6mZc
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #9764 на: 24 Август 2020, 17:11:20 pm »
Како свети навечер како да моли да го ѕвекне некоја бомба.