Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А отидов само по шампон (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ме интересира каков е кокпит спрејот. Дали ОК или да фркнам 400 ден за сонакс мат.
Цитат: AUUU на 16 Мај 2020, 18:59:32 pmМе интересира каков е кокпит спрејот. Дали ОК или да фркнам 400 ден за сонакс мат.Млеко е, не е спреј. Имам млеко на сонакс, со ова од стокомак ако ги споредам нема никаква разлика. Тоа на сонакс може малку поубаво мириса.Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Дали има некој спреј за кокпит кој има антистатички ефект и е мат? Никогаш немам користено освен кога ке ми размачкаат во некоја перална.
Цитат: Zile на 16 Мај 2020, 21:42:25 pmЦитат: AUUU на 16 Мај 2020, 18:59:32 pmМе интересира каков е кокпит спрејот. Дали ОК или да фркнам 400 ден за сонакс мат.Млеко е, не е спреј. Имам млеко на сонакс, со ова од стокомак ако ги споредам нема никаква разлика. Тоа на сонакс може малку поубаво мириса.Sent from my FIG-LX1 using TapatalkФала ти.Кога отвара утре Стокомак?
Pazete so sisencava, se due plutata i paga sisenceto lom prai
Багатела се цениве, јас до сега шампонот го имам земено, ОК е нема некоја нано технологија к** се тресе, додека тоа за зацрнување на браници, после прво перење се симна, значи шит. Другото може да се проба посебно wheel cleaner багатела е.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)