Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Каде можам да најдам МЕТАЛНИ штипки за маса што го држат чаршафот, како по кафаниве што ставаат?
Цел град го прошетав не можам да најдам: зелено пазарче, аеродром пазарче, супер тинекс, џамбо, веро, базаро, пластичарска улица....само пластични има, а тие се кршат после трето ставање.
Може слика од штипките.
Цитат: Molec на 10 Февруари 2020, 10:13:21 amЦел град го прошетав не можам да најдам: зелено пазарче, аеродром пазарче, супер тинекс, џамбо, веро, базаро, пластичарска улица....само пластични има, а тие се кршат после трето ставање.Ќе ти набавам летоска, FOR FREE, само нека почнат да вадат маси по летни тераси кафаниве....
Цитат: bear на 10 Февруари 2020, 10:28:32 amМоже слика од штипките.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Цитат: AUUU на 10 Февруари 2020, 10:43:26 amЦитат: Molec на 10 Февруари 2020, 10:13:21 amЦел град го прошетав не можам да најдам: зелено пазарче, аеродром пазарче, супер тинекс, џамбо, веро, базаро, пластичарска улица....само пластични има, а тие се кршат после трето ставање.Ќе ти набавам летоска, FOR FREE, само нека почнат да вадат маси по летни тераси кафаниве.... 20 комада ми требаат...ќе треба да поминеш неколку кафани
Од кај Али, брка работа облачно е надвор ми го полни таблетот. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Си го купив лаптопов:https://www.telekom.mk/pc-device-details.nspx?product=2366&productName=Lenovo%20S540-14API%20AMD%20Ryzen%203%203200U/8GB/256GB%20SSDКој ми ја стави идејата во глава во темата Мобилни Оператори, мамицата немав ни во план да купувам лаптоп...
Клуч за фиатката,куќиштето не е баш сочувано ќе треба и тоа да се смени,предлози каде можам да го средам поевтино?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my VTR-L09 using Tapatalk