Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Добро сива мултимедија никаде не најдов све се црни Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Јас имам како пообичните 7021G скоро 2 години и ја препорачувам, презадоволен сум.. Ја зедов малку поскапа од другите (7010,7012,7015...) пошто мислам дека е подобра а има и џпс... Едина мана е тачот, треба малку повеќе да се притисни за да изреагира али ништо страшно се навикнав одма..http://forum.carclub.mk/index.php/topic,22490.msg1019346.html#msg1019346Сакав сега да земам андроид али гледав скоро сите се дугме тоа за звук а и незнам како ќе работи добро со 1гб рам... p.s. Само пази да има конектор што ќе одговара со твоето радио.. (еуро џек или какво и да е) пошто повеќето се со џек кај што треба сам да поврзуваш..
Цитат: ZilePunto на 01 Декември 2019, 18:44:02 pmДобро сива мултимедија никаде не најдов све се црни Sent from my FIG-LX1 using TapatalkПа сиви ствари во кола нема од средина на 90ти, ништо чудно.
Кај може да најдам вакво фланшички за водоводни цевки? 1/2 цол би било идеално ама и 3/4 не сметаат, ќе се снајдам.Почнав да правам столни и ѕидни ламби и лустери како нешто што би ми носело екстра приход, па овие ќе ми се најдат доста.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Стави и црна што има врска, и онака е многу тенка линија. Јас мислев на скроз сиво мислиш.
Цитат: DarthJe5us на 02 Декември 2019, 06:31:20 amСтави и црна што има врска, и онака е многу тенка линија. Јас мислев на скроз сиво мислиш.Неее лошо изгледа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Вака сакамSent from my FIG-LX1 using Tapatalk(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)