Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2898449 пати)

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #8610 на: 24 Јули 2019, 09:51:55 am »
Тачно. Ако е за потење работата, купи си Алфа, затвори прозорите и прај се дека имаш клима.
Профит.

:D
Министерство за транс, поп и виски.

Присутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6708
« Одговори #8611 на: 24 Јули 2019, 09:53:36 am »
:D

Се жалиме за градски метеж во Скопје, ама кај мене во 8 сабајле и 5 поручек има толку многу метеж и едноставно немам нерви да дремам во кола кога е убаво времето.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7444
« Одговори #8612 на: 24 Јули 2019, 10:42:58 am »
читав некое истражување, само не ми текнува каде беше, 80% од оние кои купиле електричен скутер претходно оделе пеш, 60% со точак и некои 30%тина со јавен превоз
што ќе рече, и онаа малку физичка активност што ја имале, сега ја немаат :)

Што знам, ја па гледам на работите дека ќе го земам за да идам на работа со него наместо со кола.

Со точак ем ќе се испотиш ем може и да дојде до несакани проблеми во пределот на препоните поради тесните фармерки и несоодветна облека. 
Лани се здадов по лекари за на крај да ми кажат дека болките се од возење секодневно точак до работа во фармерки и панталони.

Изгледа има врска и до позицијата на возење, затоа си има точак за град кај што седиш исправено и точак за на спортување и рекреација.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11898
  • Архитект
« Одговори #8613 на: 24 Јули 2019, 10:51:56 am »
Седиштето.

Тоа ти прати проблем. Ти треба соодветно.
Башка си се сјачал во препоните, затоа те жуља.
:)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
« Одговори #8614 на: 24 Јули 2019, 10:52:15 am »
На точак со панталони ;D

Кога полагав (писмено) за возачка ме избркаа, не сум бил долично облечен на +33 степени.
А како треба да бидам облечен кога возам точак?
Па затоа полагам, да се возам во кола и да се облечам достојно за влез во јавни установи ;D

Присутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3356
« Одговори #8615 на: 24 Јули 2019, 10:52:58 am »
читав некое истражување, само не ми текнува каде беше, 80% од оние кои купиле електричен скутер претходно оделе пеш, 60% со точак и некои 30%тина со јавен превоз

Што знам, ја па гледам на работите дека ќе го земам за да идам на работа со него наместо со кола.

Со точак ем ќе се испотиш ем може и да дојде до несакани проблеми во пределот на препоните поради тесните фармерки и несоодветна облека. 
Лани се здадов по лекари за на крај да ми кажат дека болките се од возење секодневно точак до работа во фармерки и панталони.

Изгледа има врска и до позицијата на возење, затоа си има точак за град кај што седиш исправено и точак за на спортување и рекреација.

Одењето на работа по хеланки или "бициклистички" е сосема ок ствар. Ако идат колешките у хеланки, нема причина да не идеш и ти.

Само не пуштај ПорнХаб на работа додека носиш хеланки.

Рамноправност на половите мора да има.

#Proud

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7405
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #8616 на: 24 Јули 2019, 10:55:15 am »
...

Ами како ќе се продаваат фитнес чаевите или спорт чоколадите инаку? Треба секоја физичка активност да се олеснува ако има таква опција.
Јас да имав пари да купев тротинет, немаше со колата до продавница да одам по цигари.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
« Одговори #8617 на: 24 Јули 2019, 11:21:47 am »
На точак со панталони ;D

Кога полагав (писмено) за возачка ме избркаа, не сум бил долично облечен на +33 степени.
А како треба да бидам облечен кога возам точак?
Па затоа полагам, да се возам во кола и да се облечам достојно за влез во јавни установи ;D
Сепак да не заборавиме дека постојат и овие превозни средства:
.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30821
    • CARclub.mk
« Одговори #8618 на: 24 Јули 2019, 11:39:30 am »

Апсолутна вистина. Единствената причина зошто не сум купил електричен тротинет. :)

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 96
  • сите имаме право на свое мислење 1,9тди ЗАКОН
« Одговори #8619 на: 24 Јули 2019, 22:13:30 pm »
ee drugari go zedofne golfot so bratmi ama ne muse pogodi srecata mi skrsi ventil go drzev na obrtaj pret dukance se kladevne vo pivo deka je pojak od benve i stropa se vitosa motorot se nalutif na golf reklv veke nikoas vo zivotot nezimam golf nekam da go vidam. odma drugata den so bratot pojdovne po benve ja pojke bev za plin ama toj mi vika sedi deko nesi ti za bomba pod gazo zemi si dizelce da te vidi gospod i zedovne nekna 525 tds dodusa ne odet kako golf ama praj keif po krivinje ama mi rekoja samo nikako na obrtaj drzejne ama jas nemoza da izdrza skrsena glava sum jas nema da mu traj srecata dolgo. ako sakaten ke go slikam ama ne je novo kako vasine koli nesakam da mi se smeete!!!!

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7444
« Одговори #8620 на: 24 Јули 2019, 22:40:48 pm »
ee drugari go zedofne golfot so bratmi ama ne muse pogodi srecata mi skrsi ventil go drzev na obrtaj pret dukance se kladevne vo pivo deka je pojak od benve i stropa se vitosa motorot se nalutif na golf reklv veke nikoas vo zivotot nezimam golf nekam da go vidam. odma drugata den so bratot pojdovne po benve ja pojke bev za plin ama toj mi vika sedi deko nesi ti za bomba pod gazo zemi si dizelce da te vidi gospod i zedovne nekna 525 tds dodusa ne odet kako golf ama praj keif po krivinje ama mi rekoja samo nikako na obrtaj drzejne ama jas nemoza da izdrza skrsena glava sum jas nema da mu traj srecata dolgo. ako sakaten ke go slikam ama ne je novo kako vasine koli nesakam da mi se smeete!!!!

So zdravje da si ja vozis, ic ne si zgresil, benve si e masina i bolje sto si zemal dizel, plin pa ic netrpit da go drzis na obrtaj.

Ova prai kejf, koga ke vlegvas krug da prajs da vrtis pocni so prva i odma vtora zakacimuja onamu ke go isfrli gazot.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
« Одговори #8621 на: 24 Јули 2019, 22:45:00 pm »
@AUUU 
Само што сакав брат да му кажам дамуја закачи ама ме превари ;D Hahahah
Ајде со здравје да ја терате другар, пази бошот да не скине и ако почне да не пали кога е топла да знаеш треба Реле да се намести од Golf 2 пасува за да пали ;)

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2592
« Одговори #8622 на: 24 Јули 2019, 23:44:15 pm »
Си иба мамата форумов

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20397
« Одговори #8623 на: 25 Јули 2019, 05:23:57 am »
Да бе деко пишал глуп пост и одма цел форум отишол у неповрат.

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #8624 на: 27 Јули 2019, 17:52:50 pm »
Конечно едно вакво во гаража да се мота да се „пецне“ некад нешто кога ќе затреба.