Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Си купиФ
Цитат: BrziGonzalez на 20 Јули 2019, 11:42:38 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Си купиФМногу убаво пенкалото, со здравје да се служиш, сите нашишани тикети да ти искочат И новчаников не е лош, само да е slim. Што пари, од кај нас ?
Kupen Mi scooter pro od hi.mk(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: smole на 23 Јули 2019, 19:01:20 pmKupen Mi scooter pro od hi.mk(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Со здравје да се вози.Баш денес бев до продавницата у ГТЦ.
Цитат: smole на 23 Јули 2019, 19:01:20 pmKupen Mi scooter pro od hi.mk(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Честитки. Обавезно нарачај си заштита за кабелот што иде до задното светло од овде https://www.curiousjoe.se/product-page/cable-protectionПо 100км изминати почна кабелот по малце да се аби од триење со гумата ама ова ми стигна во меѓувреме и се спасив.