Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Све педерски патики сте изнакупиле, шо ви е на вас?
Цитат: Tischläufer на 05 Јули 2019, 19:03:45 pmСве педерски патики сте изнакупиле, шо ви е на вас?Ќути бе старио, ќе ни се соберат пуфка ќе не напраат
Јас па и едни црвени зедов за до маркет,натаки-наваки (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 05 Јули 2019, 21:17:45 pmЈас па и едни црвени зедов за до маркет,натаки-наваки (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my EVA-L09 using TapatalkОд Deichmann a? Арни патичиња, многу се лесни и удобни.
Нема сумја Рики, педер си со тапија.
Сакам тупани. Да лупам како луд. Ама ефтини, да не ги плачам пластиките на секое кинење.Ама ни толку пари немам. Ту јаз'к.
5-6.000 ја купив пред 10 години и уште тера.Кај татко ми, некоја од поевтините, неколку пати менува уложак од 100 денари. Последниот пат со нов уложак веднаш почна да тече, (претпоставувам репариран уложак)Му купив од електроелемент за 600-700 денари уложак на Унитас и веќе неколку години е раат.Колку пари, толку музика
@loopz Пушти од почеток