Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
У LIDL Лесковац нема акција ? https://www.lidl.rs/sr/Ponude-i-akcije.htm?articleId=4759
Цитат: smole на 28 Март 2019, 08:58:03 amЦитат: vladic3110 на 26 Март 2019, 14:43:18 pm@AUU ги има веќе во 8 сабајле предвреме беа огласени се јави баш другар ми по 80 евра ги давал60 eur ke bide vo Lidl(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Па дајте ако иде некој до ЛИЛД од битолчаниве нека ми ја земе, ќе си платам и патни трошоци, само немојте до ЛИДЛ Атина да идете
Цитат: vladic3110 на 26 Март 2019, 14:43:18 pm@AUU ги има веќе во 8 сабајле предвреме беа огласени се јави баш другар ми по 80 евра ги давал60 eur ke bide vo Lidl(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
@AUU ги има веќе во 8 сабајле предвреме беа огласени се јави баш другар ми по 80 евра ги давал
Цитат: AUUU на 28 Март 2019, 11:10:32 amЦитат: smole на 28 Март 2019, 08:58:03 amЦитат: vladic3110 на 26 Март 2019, 14:43:18 pm@AUU ги има веќе во 8 сабајле предвреме беа огласени се јави баш другар ми по 80 евра ги давал60 eur ke bide vo Lidl(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Па дајте ако иде некој до ЛИЛД од битолчаниве нека ми ја земе, ќе си платам и патни трошоци, само немојте до ЛИДЛ Атина да идете https://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=3217778Jaви му се на чоекот, кажи му дека знаеш дека ја зеде од лидл, дека ти не можеше да одиш, нека ти ја пушти по карго, и договори се за цена.Ама за помалку од 4500ден се сомневам дека ќе ти ја пушти, иљадарка мора да се извади.
Зачекав на среќа,дип на едно гојдо битолско со форд фокус не му береше багажникот уште бормашини внатре (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Oд интерес на лидл е да се продадат што повеќе, кај нас на граница треба да го царинат пошто е очигледно 20 бормашини не се за лична употреба.
Да беше некоја нормална земја, дали ќе поминеше така граница ...
Си купив од лидл, ќе се најдат.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Зар може ова да го замени технолошко супериорниот изум од Балканот за потпирање на возила попознат меѓу балканските маси како „трупче“ ?!?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Лелеј сликава колкава е