Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2900237 пати)

Отсутен Vwlover

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 631
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #8130 на: 06 Јануари 2019, 12:23:43 pm »
Денеска ми стигна Mi Box S. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Sent from my Redmi Note 5

Ova raboti isklucivo na android tv?

Koi se pogodnostite so aparatcevo?
Nemam 4K televizor.
Se isplati da go zemam?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17679
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #8131 на: 06 Јануари 2019, 14:11:29 pm »
За овој уред битно ти е да имаш hdmi влез.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8375
  • Плинаш!!!
« Одговори #8132 на: 06 Јануари 2019, 16:46:23 pm »
Kodi addons

Exodus
https://www.wirelesshack.org/how-to-install-exodus-6-0-kodi-addon.html

Magic Dragon
https://www.wirelesshack.org/how-to-install-the-magic-dragon-kodi-add-on.html

Од сите до сега Exodus си остана најстандарден.
Имам и ковенант ама понекогаш е чуден.
Идат се на инстал

Sent from my Huawei P Smart using Tapatalk

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20896
« Одговори #8133 на: 06 Јануари 2019, 19:26:26 pm »
Дали чудава работат на “торент” принцип?

Односно, дали ако пазарам ваков уред и го користам со овие апликации/адони у Њемачка, ќе јадам казна?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
« Одговори #8134 на: 06 Јануари 2019, 19:55:34 pm »

Односно, дали ако пазарам ваков уред и го користам со овие апликации/адони у Њемачка, ќе јадам казна?
Ако го користиш со vpn и фобар сетап, не би требало да имаш проблем. Мада сепак со немачка нема играчка😁

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7444
« Одговори #8135 на: 06 Јануари 2019, 22:08:33 pm »

Ти пуштај делови за кафе машини и уље навака, ние ќе ти праќаме ДВДа со филмови :)

Бтв. Апаратот функционира одлично.. Фала ти!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20896
« Одговори #8136 на: 06 Јануари 2019, 22:36:31 pm »

Ти пуштај делови за кафе машини и уље навака, ние ќе ти праќаме ДВДа со филмови :)

Нема гајле бе :)
Мило ми е што работи апаратчето.

Има релативно солиден избор на содржини на Нетфликс и Амазон, ама не ретко фалат некои ептен популарни или познати наслови :/

Ако го користиш со vpn и фобар сетап, не би требало да имаш проблем. Мада сепак со немачка нема играчка

Немам ВПН по дома, туку само некој си плагин за Хром или Фајрфокс, појма неам... А и не знам дали и колку стварно функционира плагинот, па не ми се ризикува. 
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
« Одговори #8137 на: 06 Јануари 2019, 22:37:50 pm »

Нема гајле бе :)
Мило ми е што работи апаратчето.

Има релативно солиден избор на содржини на Нетфликс и Амазон, ама не ретко фалат некои ептен популарни или познати наслови :/

Ако го користиш со vpn и фобар сетап, не би требало да имаш проблем. Мада сепак со немачка нема играчка

Немам ВПН по дома, туку само некој си плагин за Хром или Фајрфокс, појма неам... А и не знам дали и колку стварно функционира плагинот, па не ми се ризикува. 
Па затоа ти викам, ако немаш некој што може да ти направи добар сетап, можеш да попиеш казна...

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #8138 на: 08 Јануари 2019, 14:07:06 pm »
Мислам дека @vlatko.klp имаше постирано дека дома користи вакво, па си земав едно и јас да не бидам покус :)

Ако некој сака нешто да купува од My iTronics@Amazon.de можам да му дадам код за 10% попуст.

П.С Не користам твитер а ми стигна мејл да напишам два-три збора за продуктот а за возврат ќе добијам гратис термометар. Па ако некој сака да ми излезе во пресрет и да го направиме тоа од неговиот акаунт би било супер. Ќе честам 10-ка со кромид и пиво.
« Последно менување: 08 Јануари 2019, 14:12:38 pm Дибидус »
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6708
« Одговори #8139 на: 08 Јануари 2019, 14:13:47 pm »
Супер е веќе година дена можеби го користам. Мислам дека сега пред некоја недела му сменив батерии. Кажи тебе како ти фаќа око кога ќе стигне.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #8140 на: 08 Јануари 2019, 14:38:27 pm »
Стигна веќе и на прва вака делува сосема солидно. Квалитено запакувано, невозможно да се оштети при транспорт ако сакаш да го носиш со себе при патување, селидба и слично. Прости и едноставни функции за користење а корисни.

Со пакетот доаѓа 1 година гаранција а на мејл ми пишаа дека имам плус уште една. За сега првични импресии топ.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2831
« Одговори #8141 на: 08 Јануари 2019, 14:58:50 pm »
Мислам дека @vlatko.klp имаше постирано дека дома користи вакво, па си земав едно и јас да не бидам покус :)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ако некој сака нешто да купува од My iTronics@Amazon.de можам да му дадам код за 10% попуст.

П.С Не користам твитер а ми стигна мејл да напишам два-три збора за продуктот а за возврат ќе добијам гратис термометар. Па ако некој сака да ми излезе во пресрет и да го направиме тоа од неговиот акаунт би било супер. Ќе честам 10-ка со кромид и пиво.

Ако уште ти треба твитер и убави зборови, стојам на располагање, ионака само за тоа ми служи твитер акаунтот.

Отсутен JezuzNoChill

• Редовен
  • Пораки: 1032
« Одговори #8143 на: 09 Јануари 2019, 01:44:56 am »
https://magazin.photosynthesis.bg/bg/63901-stabilizator-feiyu-tech-wg2-gimbal.html

Има некој што оди за Бугарија да ми го земе? Ми треба до 20ти февруари негде.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7200
  • Бенве сие бенве
« Одговори #8144 на: 09 Јануари 2019, 04:39:08 am »
Ја сега тргам за софија, ама до 20 ти ќе одам пак најверојатно.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk