Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Алфа 35 си купив (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Уаа загадувач !
Цитат: riki_staff на 08 Декември 2018, 15:04:48 pmАлфа 35 си купив (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my EVA-L09 using TapatalkСо можност за вградување за парно ? И што цена баш и јас мислев да купам таков и како си задоволен ??Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Цитат: n1kola на 08 Декември 2018, 19:13:24 pmУаа загадувач ! Многу е чист воздухо кај мене,не се дише Цитат: Pane-G на 08 Декември 2018, 19:30:49 pmЦитат: riki_staff на 08 Декември 2018, 15:04:48 pmАлфа 35 си купив (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my EVA-L09 using TapatalkСо можност за вградување за парно ? И што цена баш и јас мислев да купам таков и како си задоволен ??Sent from my iPhone 6s Plus using TapatalkСпецијално за парно е оваа,најдобриот модел од Алфа по спецификација може да затопли до 220 квадрати со спуштени термо плочи,само шо ја купив ке се користи другата годинаЦена 1.000 €.Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 08 Декември 2018, 19:49:10 pmЦитат: n1kola на 08 Декември 2018, 19:13:24 pmУаа загадувач ! Многу е чист воздухо кај мене,не се дише Цитат: Pane-G на 08 Декември 2018, 19:30:49 pmЦитат: riki_staff на 08 Декември 2018, 15:04:48 pmАлфа 35 си купив (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my EVA-L09 using TapatalkСо можност за вградување за парно ? И што цена баш и јас мислев да купам таков и како си задоволен ??Sent from my iPhone 6s Plus using TapatalkСпецијално за парно е оваа,најдобриот модел од Алфа по спецификација може да затопли до 220 квадрати со спуштени термо плочи,само шо ја купив ке се користи другата годинаЦена 1.000 €.Sent from my EVA-L09 using TapatalkБаш очекував толкава цена , е сега маката е што воообичајно пред тоа купуваш 8-9 кубика дрва за цела зима а ова печка му треба најмалку 13-14 кубика дрва ама цела просторија ќе биде затоплено јеби гаSent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Со нив полесно ќе се разбереш околу гаранции, отколку со Вип/Телеком бандата