Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не пишува ништо на пуњачов ама најверојатно толку е колку што кажуваш. Е сеа па овој е дупло појак и мислам дека ке брка работа.И Казан нека се изјасни кога ке го полни телефонот во кола како ќе биде кај него, слична батерија имаме.Sent from my MI 4S using Tapatalk
Озбилно не подржува фаст чарџинг? Па колу време му треба да се напуни батерија од 4000mah?? Ден, два..... Кај мене се полни за саат саат ипол.Sent from my MI 4S using Tapatalk
Дајте предложете од кај сте земале добар држач за телфон во кола? Се позаебавав со тие од по 150-60ден. едниот со штипка се расипа.. другиот со вакумчиња поеќе.. се заеба па главното со лепи на стакло.. ??
Ја ова го земав и сум презадоволен. Само треба да најдеш рамна позиција во ентериер за да го залепиш...http://s.aliexpress.com/rMRNbE3uОва е дискретно, малечко и мене ми е многу корисно затоа што тоа металчето што се лепи на магнетот си го скрив под маската на мобилниот и само седнувам во кола и го допирам телефонот на држачот и толку. Нема местење нема позиционирање и држи силно.