Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не ми текнува, ми се врти некоја цена околу 1800-2000, ама не ме фаќај за збор...
Extol дигитален од Хубо. Ваков некој ко на сликава... Уште добро си ја врши функцијата. Само свежи батерии си бара (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Simo - Carrier159 на 12 Септември 2020, 16:35:17 pmExtol дигитален од Хубо. Ваков некој ко на сликава... Уште добро си ја врши функцијата. Само свежи батерии си бара (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)699 ден
Еднаш на 3/4 недели одам на истата Макпетрол ем беспари ем прецизен дигитален.
Цитат: vladic3110 на 12 Септември 2020, 19:36:19 pmЕднаш на 3/4 недели одам на истата Макпетрол ем беспари ем прецизен дигитален. Сигурен ли си дека е прецизен-точен? Јас на 3-4 макпетроли сум мерел, сите различно покажуваат, на некои разилака поголема од 0.4 бари... у пм
Цитат: Спенсер на 13 Септември 2020, 11:46:29 amЦитат: vladic3110 на 12 Септември 2020, 19:36:19 pmЕднаш на 3/4 недели одам на истата Макпетрол ем беспари ем прецизен дигитален. Сигурен ли си дека е прецизен-точен? Јас на 3-4 макпетроли сум мерел, сите различно покажуваат, на некои разилака поголема од 0.4 бари... у пм Епа затоа само на истата Макпетрол одење ако забегаш така маф ти е планот Одиш на друга макпетрол два подолу, одиш на лукоил 1 погоре, земаш мерач како на Симо нешто 3то ќе ти каже
Купи си компресорче за 80-100 еур, и ќе ти врши работа