Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки шо имате шаоми телефони,кажете ми дали имате проблем кога ќе снимиш видео после коа го репордуцираш звукот да е крш.
Си купив Fuji X10. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Одлично! Со здравје, мерак и лезет да си гледаш филмчиња и да си слушаш музика. Сега поработи малку на криење на каблите (позади лајсни, околу вратата, итн, и ќе изгледа значително подобро.
Цитат: Boshe на 07 Септември 2017, 16:38:33 pmСи купив Fuji X10. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkБраво - Каде, колку? Го бива вјуфајндерот?
Цитат: bramovsk на 21 Септември 2017, 08:40:06 amЦитат: Boshe на 07 Септември 2017, 16:38:33 pmСи купив Fuji X10. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkБраво - Каде, колку? Го бива вјуфајндерот?Фала. Го земав од пријател фотограф, му стоеше дома така, многу малку користен. 200 евра го земав.Вјуфајндерот искрено ретко го користам, претежно сум преку лцд то.Почетник сум за вие работи јас, го земав колку за мене. Досега презадоволен од тоа што го вади апаратот. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Место ајфонот требаше мишелин да земеш и некој друг телефон Со здравје да си ги користиш и 2те