Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2513543 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9428
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #16050 на: 06 Февруари 2026, 11:18:15 am »
Ja sakam da go zemam Redmi15 pro so go reklamiraar epten za igrici. Vaka na hartija dobar e

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3896
« Одговори #16051 на: 06 Февруари 2026, 13:08:28 pm »
Samo redmi note 15 pro + 😁

Отсутен Leon-cist

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 789
  • .
« Одговори #16052 на: 06 Февруари 2026, 13:58:34 pm »
Би купил електричен велосипед пошто возачката ми отиде за три месеца во архивата на мвр.
До 500 евра за велосипед одобрувам буџет, може и скутерче до 50 кубика сочувано да биде исто до 500 евра.
Кој има да понуди, нека ми напиши на пп.
VW MK-7 (1.6 тди)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20877
« Одговори #16053 на: 06 Февруари 2026, 14:15:49 pm »
Да речеше обичен точак до 500 евра, ајде де, ама некако преоптимистички ми е електричен до таа цена...

Секако, зависи кој бренд и во која состојба би бил, ама што знам, некако малце ми се чини.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6201
« Одговори #16054 на: 06 Февруари 2026, 14:46:24 pm »
Да протегнеш уште малце буџет и може ќе се најде некое половно зачувано од овие полуавтоматиците 110/125 кубици шо се регистрирани како 50ки.
Тие барем одат како шо треба , имаат големи тркала, стабилни се, може да се товариш и со карго и со двајца, а трошат 1.8-2л на 100. Нови се наоѓаат мислам за од 900 евра, така да за ете лупам 700 сигурно ќе се најде нешто добро.
Пееска 4тактна веспа е тиња ако не е менат цилиндар и клип на барем 80 кубици и пак ќе биди веспуле мало и понестабилно.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен s1n1sa

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 464
« Одговори #16055 на: 06 Февруари 2026, 14:51:44 pm »
Дали знае некој каде може да се најде Гумата која оди на шасија за врата за Хјундаито ми треба ја оцепив?
Hyundai Elantra 6th G

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1437
« Одговори #16056 на: 06 Февруари 2026, 15:05:01 pm »
Би купил електричен велосипед пошто возачката ми отиде за три месеца во архивата на мвр.
До 500 евра за велосипед одобрувам буџет, може и скутерче до 50 кубика сочувано да биде исто до 500 евра.
Кој има да понуди, нека ми напиши на пп.
сега гледам по реклама 5 за тешки полнолетни кинески скутери бараат над 500 евра, па подобро нов за 930 по мое мислење
https://www.facebook.com/hamachi.mk/posts/pfbid02DWDEoun4pwtVemrmGaQpgNJfv9fYvpEix24A63yrA2MoQ6AzE8oKEgz3JodWMDqDl

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2291
« Одговори #16057 на: 07 Февруари 2026, 11:38:47 am »
Наближува време за промена на зимски сет на гуми со летен. Денес стигна момент клучот, останува уште дигалка да нарачам и да бидам спремен.
Се работи за Проххон МС 200, рејнч од 40-200Nm.
Можеби немаат многу слушнато за овој бренд на алати,но додека работев во ДММ имавме доста гарнитури од овој бренд,исто имам и една мини гарнитура од овој бренд и сум презадоволен.

Пред 2-3 недели го земав и овој сет на алати,менував свеќи и бобини на Мерцедес A W176,на колешката па се најде нешто од овој алат за вадење на конекторите.

« Последно менување: 07 Февруари 2026, 23:33:24 pm AUDI »
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5314
« Одговори #16058 на: 07 Февруари 2026, 14:31:28 pm »
Наближува време за промена на зимски сет на гуми со летен. Денес стигна момент клучот, останува уште дигалка да нарачам и да бидам спремен.
Се работи за Проххон МС 200, рејнч од 40-200Nm.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Пред 2-3 недели го земав и овој сет на алати,менував свеќи и бобини на Мерцедес A W176,на колешката па се најде нешто од овој алат за вадење на конекторите.

daj link za toa alatkite za rasturanje

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2291
« Одговори #16059 на: 07 Февруари 2026, 18:40:02 pm »
@nikola_bb

Имаш ПП ,Да не го ставам линкот тука.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17916
« Одговори #16060 на: 08 Февруари 2026, 16:36:02 pm »
Денеска го имав нај impulse buy моментот во последните... многу години.

Најдов на оглас доооста ретки Speedline Teledial 17", оригинални за Alfa GTV/Spider со V6 мотори, и отидов си ги купив. Им фали пола боја, ама нити една гребаница од тротоари и други сукоби со бетонски објекти немаат, фасцинантно.

Дали ќе одат на оглас за некое ситно профитче или на некоја идна кола... Ни ја не знам.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7329
« Одговори #16061 на: 08 Февруари 2026, 22:44:59 pm »

Најдов на оглас доооста ретки Speedline Teledial 17", оригинални за Alfa GTV/Spider со V6 мотори, и отидов си ги купив. Им фали пола боја, ама нити една гребаница од тротоари и други сукоби со бетонски објекти немаат, фасцинантно.

Дали ќе одат на оглас за некое ситно профитче или на некоја идна кола... Ни ја не знам.
Со здравје да се возат, топ ќе легнат.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17916
« Одговори #16062 на: 09 Февруари 2026, 00:30:07 am »

И вака може:

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7329
« Одговори #16063 на: 09 Февруари 2026, 00:39:12 am »

И вака може:

Одма ја личи, ма да не е битно што модел е, само да е со РР таблици :) и да е VW, нормално.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44808
  • Il Moderatore
« Одговори #16064 на: 09 Февруари 2026, 07:45:54 am »

Све што не може практично да се искористи, може да се претвори во дизајнерско парче мебел.

Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.