Автор Тема: Комедија, фото и видео  (Прочитано 354530 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14390
  • Пудингот на шоферството
Одг: Комедија, фото и видео
« Одговори #1290 на: 10 Јануари 2015, 22:07:57 pm »
добро е... не си се сменил. пак стартуваше со филозофијата а јас на момент се уплашив дека ке те тагне макар малку ОНОЛКАВ текст што го напишав.

во кафана со тебе? никогаш, дури ни голи сисати курви во скут да ми играат...
Sednete v kafana jas I Mile ke vi igrame. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #1291 на: 10 Јануари 2015, 22:13:25 pm »
Зашто бе Онак, попушти му на човекот. Може е поарен у реалност кога не е зад тастатура ;D
А Филип?  ;D
Тоа е и проблемот, што во живо членовите не се ни 20% од тоа што се претставуваат тука.Да се соберат у кафана, ќе се слуша само тишина и ништо друго :D
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1292 на: 10 Јануари 2015, 22:15:36 pm »
Еј не заебавај. Кога било тишина у кафана кога сме се собирале?

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #1293 на: 10 Јануари 2015, 22:19:18 pm »
Зборам за набројаното друштво ;). Ние се собираме по кафиќи, у кафана не памтам да сум бил.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #1294 на: 11 Јануари 2015, 01:38:20 am »
Зборам за набројаното друштво ;). Ние се собираме по кафиќи, у кафана не памтам да сум бил.

Значи се погодило кафанирањето :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #1295 на: 11 Јануари 2015, 10:28:13 am »

Тоа го разбрав. Само не разбрав зошто?  :) што сум ти направил?

последен пат кога се видовме на пиво дури поседовме еден до друг, све најнормално, и џонтра беше со нас. што се смени од тогаш? моите писанија на форумов сигурно не. Значи кај тебе е клучот на нашата загатка.

Тоа е и проблемот, што во живо членовите не се ни 20% од тоа што се претставуваат тука.Да се соберат у кафана, ќе се слуша само тишина и ништо друго :D

Еми тоа е. У кафана не можеш на некого туку така да му кажеш „копиле не филозофирај ме иритираш мрш“ туку така :-) Aли затоа на форум све маж до мажиште.

Тоа е.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #1296 на: 11 Јануари 2015, 10:33:42 am »
Aли затоа на форум све маж до мажиште.

Ееее, прашај го Рики пред 4 години кога прв пат се запознавме на првиот собир ;D

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
« Одговори #1297 на: 11 Јануари 2015, 10:50:34 am »
 :)

Што се случило?

Или, можеби, треба да прашам што НЕ се случило?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #1298 на: 11 Јануари 2015, 11:05:51 am »
Доаѓам ја кај Рики, пружам рака и викам: Фаланга (имав и name tag закачено за блузонот).

И Рики вика: Ти ли си Фаланга? Абе ја мислев ќе се појави некој 3 метра чоек! Ела ваму да ти го начукам!

;D
 edit: пред некој да праша, не, не ми го начука. Он само така вика ;D

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17605
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #1299 на: 11 Јануари 2015, 11:40:52 am »
Сега го нема Рики па колку сакаш викај дека не ти го начукал. Јас друго сум слушнал.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #1300 на: 11 Јануари 2015, 11:51:02 am »
И ја сум слушнал дека те препарирале тебе вечер... хехехехе

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #1301 на: 11 Јануари 2015, 12:08:03 pm »

Тоа го разбрав. Само не разбрав зошто?  :) што сум ти направил?

последен пат кога се видовме на пиво дури поседовме еден до друг, све најнормално, и џонтра беше со нас. што се смени од тогаш? моите писанија на форумов сигурно не. Значи кај тебе е клучот на нашата загатка.

Еми тоа е. У кафана не можеш на некого туку така да му кажеш „копиле не филозофирај ме иритираш мрш“ туку така :-) Aли затоа на форум све маж до мажиште.

Тоа е.
ај прекини да глумиш дева марија. цело време и јас и еден куп други ти зборат зашто... повторно го правиш истото, едноставно ги отфрлаш другите текстови, па по твојата фрик логика нема причина... а тоа кога последен пат сме се виделе на пиво воедно беше и прв пат.. и тогаш ти кажав што мислам ама како и секогаш комплетно на игнор ги тураш муабетите што не ти одховараат...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
« Одговори #1302 на: 11 Јануари 2015, 12:27:17 pm »

Ги најдов на јутјуб зошто ми го скинаа линкот во swf.  ;D ;D ;D ;D

Еве го најважниот линк за пуштање на работа http://listenonrepeat.com/watch/?v=uKkMRT4NGBc#Hunharca_Oynayan_Teyzeler
« Последно менување: 11 Јануари 2015, 12:39:05 pm Deni »

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
« Одговори #1303 на: 11 Јануари 2015, 12:58:36 pm »
ај прекини да глумиш дева марија. цело време и јас и еден куп други ти зборат зашто...

Тој „еден куп други“ не се било кои. Си приметил кои се? Тоа е едно фино одбрано друштво кое не им се свиѓа што гледаат кога ќе им го покажам огледалото, па гневот го истураат на мене, шо го држам огледалото. Ниту еден од тој „еден куп други“ никогаш не сум им рекол ти си ваков ти си таков. Не сум ги заебал нешто. Не сум им украл ништо. Ти текнува?

повторно го правиш истото, едноставно ги отфрлаш другите текстови, па по твојата фрик логика нема причина...

?

а тоа кога последен пат сме се виделе на пиво воедно беше и прв пат..

Не беше прв пат. Беше трет пат. А првиот пат убаво се дистанцираше од сопственото однесување на форумот пошто веднаш ми кажа дека тоа на форум немало врска со тоа у живо.

и тогаш ти кажав што мислам ама како и секогаш комплетно на игнор ги тураш муабетите што не ти одховараат...

Ништо такво не си ми кажал, не измислувај срамота е. Ми раскажуваше како било у албанија на одмор. Никад ништо не си ми пререкол у живо, увек си бил фин и коректен. Само на форум имаш храброст. Ете затоа неќеш со мене да береш тутун или да седиш у кафана - немаш храброст.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Одговори #1304 на: 11 Јануари 2015, 12:58:40 pm »