ај прекини да глумиш дева марија. цело време и јас и еден куп други ти зборат зашто...
Тој „еден куп други“ не се било кои. Си приметил кои се? Тоа е едно фино одбрано друштво кое не им се свиѓа што гледаат кога ќе им го покажам огледалото, па гневот го истураат на мене, шо го држам огледалото. Ниту еден од тој „еден куп други“ никогаш не сум им рекол ти си ваков ти си таков. Не сум ги заебал нешто. Не сум им украл ништо. Ти текнува?
повторно го правиш истото, едноставно ги отфрлаш другите текстови, па по твојата фрик логика нема причина...
?
а тоа кога последен пат сме се виделе на пиво воедно беше и прв пат..
Не беше прв пат. Беше трет пат. А првиот пат убаво се дистанцираше од сопственото однесување на форумот пошто веднаш ми кажа дека тоа на форум немало врска со тоа у живо.
и тогаш ти кажав што мислам ама како и секогаш комплетно на игнор ги тураш муабетите што не ти одховараат...
Ништо такво не си ми кажал, не измислувај срамота е. Ми раскажуваше како било у албанија на одмор. Никад ништо не си ми пререкол у живо, увек си бил фин и коректен. Само на форум имаш храброст. Ете затоа неќеш со мене да береш тутун или да седиш у кафана - немаш храброст.