Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Друже решение ти се половни фарови ако нјеќеш нови, иначе има хром ефект спрејови ама незнам тоа како би изгледало.Доколку е тоа метално можеш фино да го истругаш ама и за хромирање нема да поминеш без 1000-2000 денари и тоа е бајаги скупо, а си прашал колку е половен фар?
Цитат: Ogi88 на 13 Септември 2011, 09:45:17 amДруже решение ти се половни фарови ако нјеќеш нови, иначе има хром ефект спрејови ама незнам тоа како би изгледало.Доколку е тоа метално можеш фино да го истругаш ама и за хромирање нема да поминеш без 1000-2000 денари и тоа е бајаги скупо, а си прашал колку е половен фар?И половен фар ти е мачка во вреќа, Него ова со хромирањево ако помине за 1.000-че - вреди! ќе му бидат ко` нови и нема да бараат интервенција подолг временски период.
Еве ти бројче за половни а може и нови да има. Прашај си 075-217-203 Аце
Цитат: ZilePunto на 13 Септември 2011, 16:42:26 pmЕве ти бројче за половни а може и нови да има. Прашај си 075-217-203 АцеФала друже баш ќе прашам.
so boja niso ne pravis zatoa so za brzo vreme ke se izlupi ama sum slusnal deka vo vizbegovo imalo nekoj so gi pravi i tolku znam za nego probaj rasprasaj se .pozz
И јас имам проблем со слаба светлина на фаровите, планирав да ги мењам сијаличките, мислев дека се слаби или пак да ставам ксенон. Не сум ни размислил дека е можно да го имам истиот проблем