Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
еве и од мене едно видео од вчера... клипот е таков каков што е, поради професионалноста за снимање на невестата ми, а и дека е снимано со мобилен...п.с. мало извинување поради повремените манијакални осмеси на невестата ми.
Браво за танцот дечки, оригинални сте! Уште еднаш да изразам кривица, баш ми е криво што неможев да дојдам. Инаку сигурен сум дека тројцата ќе изигравме уште подобро. И за Џиџи искажувам кривица! Го чекам сега да ми дојде на гости да ми помогне. Имам за работа еден литар Џек Даниелс, па не сум во состојба сам да го сработам.
Цитат: gOJDO на 10 Септември 2011, 19:07:59 pmБраво за танцот дечки, оригинални сте! Уште еднаш да изразам кривица, баш ми е криво што неможев да дојдам. Инаку сигурен сум дека тројцата ќе изигравме уште подобро. И за Џиџи искажувам кривица! Го чекам сега да ми дојде на гости да ми помогне. Имам за работа еден литар Џек Даниелс, па не сум во состојба сам да го сработам. Колегата Carrier166 вчера донесе 2 литра од истоименото. Едно за младите и едно за форумашите
Цитат: Cuore Sportivo на 10 Септември 2011, 21:40:00 pmЦитат: gOJDO на 10 Септември 2011, 19:07:59 pmБраво за танцот дечки, оригинални сте! Уште еднаш да изразам кривица, баш ми е криво што неможев да дојдам. Инаку сигурен сум дека тројцата ќе изигравме уште подобро. И за Џиџи искажувам кривица! Го чекам сега да ми дојде на гости да ми помогне. Имам за работа еден литар Џек Даниелс, па не сум во состојба сам да го сработам. Колегата Carrier166 вчера донесе 2 литра од истоименото. Едно за младите и едно за форумашите Поздрав за пријателот Carier 166 ...