Автор Тема: Љубовта на мојот живот ми ги собра парите.Отварајте очи!  (Прочитано 40527 пати)

Присутен Dando

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 339
кај си бе дандо бе, кучо стара... па жив си бил бе, и  е*ате судењето шо го зборите... ти жив и здрав? ако е да, тоа е побитно од некои пари, зашто здравје со пари не се купува, ама пари со здравје се купуваат... така да, кажуј кога ке бидеш у перална да те видам, кафе да пиеме... и башка топло е сега, дај да те пробам колку си научил да цапаш на гас кога си на 2 тркала... ;)
добар сум фала му на Бога, работам ко "црнец", за во перална здравје во септември имам одмор па тогаш ќе се видиме.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
Одг:
« Одговори #151 на: 06 Јуни 2016, 12:19:06 pm »
I nie tuka ko crnci ama slabo kapnuva paricka

Sent from my COOLPAD 8297W using Tapatalk

Присутен Dando

• Јуниор
  • **
како каде брат, секаде по нешто фали, ако си дома слабо пари, ако си по страна нема живот (платен затвор) и така, сам бираш каде ќе си.

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
Незнам зашто, сега ова го читам.
Жалам Дандо, се надевам се ке биде во најдобар ред, криво ми е што ова се дешава на момче што со 10 прсти го вади лебот.

Нејсе, Господ забава, али не заборава. Биди ми ти здрав жив, пари се печалат ..

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
кај си бе дандо бе, кучо стара... па жив си бил бе, и  е*ате судењето шо го зборите... ти жив и здрав? ако е да, тоа е побитно од некои пари, зашто здравје со пари не се купува, ама пари со здравје се купуваат... така да, кажуј кога ке бидеш у перална да те видам, кафе да пиеме... и башка топло е сега, дај да те пробам колку си научил да цапаш на гас кога си на 2 тркала... ;)
добар сум фала му на Бога, работам ко "црнец", за во перална здравје во септември имам одмор па тогаш ќе се видиме.

тоа е нај битно. туку.. кога ке поченш да живееш? црнчењето да го претвориш во белчење? и да се јавиш кога ке дојдеш... ке ти организирам со невестатати да идеме на тура некоја дневна или повекедневна на мотори, ако сакате. јас сум увек расположен за вожња, па и надвор од мк може. се додека можам на 2000-2500 км да мењам уље, што значи во еден правец до шведска максимум може! ;)

иаку,  септември е возлив сеуште по прашање температури...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен Dando

• Јуниор
  • **

тоа е нај битно. туку.. кога ке поченш да живееш? црнчењето да го претвориш во белчење? и да се јавиш кога ке дојдеш... ке ти организирам со невестатати да идеме на тура некоја дневна или повекедневна на мотори, ако сакате. јас сум увек расположен за вожња, па и надвор од мк може. се додека можам на 2000-2500 км да мењам уље, што значи во еден правец до шведска максимум може! ;)

иаку,  септември е возлив сеуште по прашање температури...
како што е планот за сега би требало да работам овде до пролетта 2018, дали тоа ќе се оствари здравје Боже ќе видиме, што се однесува до повеќедневна тура тоа секако нема да се случи, барем не во блиска иднина, а никогаш то невестата (не сака мотори), секако кафе во перална во секое време додека ти ја перат колата.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Дандо е дечко за пример, т.е. примеф како не треба да се понаша умен маж! Кој дава сметки на пички ќе заврши со свиралото во раце! Ај каде без пари, па и без пи*чка! Затоа деца ебете и сметка не давајте. Ако е љубовница во прашање тогаш извадете и посебна картица и на картицата уплаќајте пари за частење и слично (бар 10% од месечни приходи по бон-тон). На тој начин ќе имате и евиденција како се трошат вашите пари, да не испадне утре дека давате пари за машки кондури. Покрај тоа го нема моментот на давање кеш на рака како да плаќате курва, а можете и да префрлите пари по потреба и кога сте раздалечени.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен zlatkor

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 216
Дандо е дечко за пример, т.е. примеф како не треба да се понаша умен маж! Кој дава сметки на пички ќе заврши со свиралото во раце! Ај каде без пари, па и без пи*чка! Затоа деца ебете и сметка не давајте. Ако е љубовница во прашање тогаш извадете и посебна картица и на картицата уплаќајте пари за частење и слично (бар 10% од месечни приходи по бон-тон). На тој начин ќе имате и евиденција како се трошат вашите пари, да не испадне утре дека давате пари за машки кондури. Покрај тоа го нема моментот на давање кеш на рака како да плаќате курва, а можете и да префрлите пари по потреба и кога сте раздалечени.

ова кажано од искусен љубовџија а? :D

Што бе 10%, 3% и чао :D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Јас неам 10к евра плата
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен malinamamun

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 552
gOJDO јебачиште тешко :) е од вакви се учи Дандо,

Присутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3959
Има ли новости на темава, како заврши ситуацијава?
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7214
  • French diamond
И не е нешто уба ова Кристина, не вреди толку пари  :)

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6001
Саше е сумлив нешто 😁😂

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6433
Оваа ако не е мажена и оставена најмалку два пати и нема бар четири деца од 2014-та до сега, ништо не направила во животот.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Daj bre nemu otvarajte stari rani na coekot