Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
кај си бе дандо бе, кучо стара... па жив си бил бе, и е*ате судењето шо го зборите... ти жив и здрав? ако е да, тоа е побитно од некои пари, зашто здравје со пари не се купува, ама пари со здравје се купуваат... така да, кажуј кога ке бидеш у перална да те видам, кафе да пиеме... и башка топло е сега, дај да те пробам колку си научил да цапаш на гас кога си на 2 тркала...
Цитат: onak на 05 Јуни 2016, 23:57:30 pmкај си бе дандо бе, кучо стара... па жив си бил бе, и е*ате судењето шо го зборите... ти жив и здрав? ако е да, тоа е побитно од некои пари, зашто здравје со пари не се купува, ама пари со здравје се купуваат... така да, кажуј кога ке бидеш у перална да те видам, кафе да пиеме... и башка топло е сега, дај да те пробам колку си научил да цапаш на гас кога си на 2 тркала... добар сум фала му на Бога, работам ко "црнец", за во перална здравје во септември имам одмор па тогаш ќе се видиме.
Цитат: Dando на 06 Јуни 2016, 10:12:12 amЦитат: onak на 05 Јуни 2016, 23:57:30 pmкај си бе дандо бе, кучо стара... па жив си бил бе, и е*ате судењето шо го зборите... ти жив и здрав? ако е да, тоа е побитно од некои пари, зашто здравје со пари не се купува, ама пари со здравје се купуваат... така да, кажуј кога ке бидеш у перална да те видам, кафе да пиеме... и башка топло е сега, дај да те пробам колку си научил да цапаш на гас кога си на 2 тркала... добар сум фала му на Бога, работам ко "црнец", за во перална здравје во септември имам одмор па тогаш ќе се видиме.тоа е нај битно. туку.. кога ке поченш да живееш? црнчењето да го претвориш во белчење? и да се јавиш кога ке дојдеш... ке ти организирам со невестатати да идеме на тура некоја дневна или повекедневна на мотори, ако сакате. јас сум увек расположен за вожња, па и надвор од мк може. се додека можам на 2000-2500 км да мењам уље, што значи во еден правец до шведска максимум може! иаку, септември е возлив сеуште по прашање температури...
Дандо е дечко за пример, т.е. примеф како не треба да се понаша умен маж! Кој дава сметки на пички ќе заврши со свиралото во раце! Ај каде без пари, па и без пи*чка! Затоа деца ебете и сметка не давајте. Ако е љубовница во прашање тогаш извадете и посебна картица и на картицата уплаќајте пари за частење и слично (бар 10% од месечни приходи по бон-тон). На тој начин ќе имате и евиденција како се трошат вашите пари, да не испадне утре дека давате пари за машки кондури. Покрај тоа го нема моментот на давање кеш на рака како да плаќате курва, а можете и да префрлите пари по потреба и кога сте раздалечени.