Гласање

Кој од овие 3 го посакувате највеќе ?

Alfa Romeo Giulietta 2.0 Mjet
31 (51.7%)
Audi A3 1.6 TDI CR
13 (21.7%)
BMW 118 D
16 (26.7%)

Вкупно гласови: 59

Автор Тема: Луксузни Компакти  (Прочитано 66543 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Луксузни Компакти
« Одговори #45 на: 01 Септември 2011, 09:06:46 am »
..posporo "sportsko" kupe mislam nema od Brera ili se lazam?

Мислити и срати и крушке брати не е исто.

И дај мавни ја астрата од темава.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #46 на: 01 Септември 2011, 09:11:24 am »
Сеуште немам добиено понуди за пиво во замена за глас.
Ете колку си ги сакате и почитувате марките....!

Ццццццц....ја до сеа 10 долари иам дадено и уште 5 ќе дам за Митсубиши ама хибридо кој го изнајде...да го ебам? ;D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
« Одговори #47 на: 01 Септември 2011, 11:51:41 am »
Cuore ај додади го и Citroen DS4 да биде поширока понудата, а инаку си требал да го ставиш новото BMW 1 ;D
Инаку од овие тука само Giulietta-та е вредна за гледање, другиве имаат застарен дизајн, али да ги имам тие пари не би земал никое од овие, туку би избрал Seat Leon FR

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #48 на: 01 Септември 2011, 12:35:16 pm »
Неможе да се додаде DS4 затоа што тој модел си има стандардна верзија која иде у друга конкуренција.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #49 на: 01 Септември 2011, 13:15:48 pm »
Неможе да се додаде DS4 затоа што тој модел си има стандардна верзија која иде у друга конкуренција.

Еммм... Не знам баш колку држи вода ова, пошто DЅ4 во многу се разликува од С4... Ако ја правиш таа аналогија, тогаш Audi A3 не би требало да биде тука, пошто има „стандардна верзија“ х2 (Голф и Леон) само со друго знакче, што одат во друга конкуренција.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #50 на: 01 Септември 2011, 13:16:56 pm »
Cuore ај додади го и Citroen DS4 да биде поширока понудата, а инаку си требал да го ставиш новото BMW 1 ;D
Инаку од овие тука само Giulietta-та е вредна за гледање, другиве имаат застарен дизајн, али да ги имам тие пари не би земал никое од овие, туку би избрал Seat Leon FR
Охохохохохоо!!! Новото БМВ 1, е тек тогаш што ќе биде... Темава ќе корне на повратено.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #51 на: 01 Септември 2011, 13:24:52 pm »

Еммм... Не знам баш колку држи вода ова, пошто DЅ4 во многу се разликува од С4... Ако ја правиш таа аналогија, тогаш Audi A3 не би требало да биде тука, пошто има „стандардна верзија“ х2 (Голф и Леон) само со друго знакче, што одат во друга конкуренција.

Ти држи вода теоријава, DS3 нели го споредуваат со MiTo и MiNi. Но ете го Цитроен во соседната тема.

Сепак DS4 ќе биде опфатен во темата со Широко и остали конкуренти.

Во темава едино што фали е Цивик, но изостана поради ограничената понуда на мотори.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #52 на: 01 Септември 2011, 13:27:21 pm »

Ти држи вода теоријава, DS3 нели го споредуваат со MiTo и MiNi. Но ете го Цитроен во соседната тема.

Во темава едино што фали е Цивик, но изостана поради ограничената понуда на мотори.
Љољ, цивик премиум компакт...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #53 на: 01 Септември 2011, 13:57:31 pm »

Љољ, цивик премиум компакт...

Абе не е салам тој остај го.   ;D  ;D  ;D  ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #54 на: 01 Септември 2011, 14:30:14 pm »

Не фали Сивик, пошто нема врска со премиум компакти :)

А и DS4 не би го ставал во конкуренција со Scirocco, пошто некако Ситроенот ми е фенси-шменси фамилијарно возило, а Широкото е баш онака, спорЦко купе, као Меган Купе...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
« Одговори #55 на: 01 Септември 2011, 15:15:26 pm »
DS4 e за во оваа класа поради тоа што го кажа Velestrumf и плус е со 5 врати, значи не е спротско купе и не одговара во класа со Широко и Меган Купе

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10960
  • 430i
« Одговори #56 на: 01 Септември 2011, 16:23:36 pm »

:-*
И тоа за смешна цена

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #57 на: 01 Септември 2011, 16:32:10 pm »
Дали во ова друштво спаѓа МИНИ и Бубата нова, а Ланчија Делта, а јас би текои и Импреза, незнам за Инсајт и Б-класа. Ама сите се меѓу 18-25.000 од прилика.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #58 на: 01 Септември 2011, 17:05:18 pm »
Дали во ова друштво спаѓа МИНИ и Бубата нова, а Ланчија Делта, а јас би текои и Импреза, незнам за Инсајт и Б-класа. Ама сите се меѓу 18-25.000 од прилика.
Минито со дизел мотор е над 25 илидарчина ако не се лажам?

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #59 на: 01 Септември 2011, 17:20:50 pm »
Вака куоре додади повеќе коли,и рестартирајтего гласањето,вака само лафата ја бива од овие 3 :D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)