Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Cuore Sportivo на 12 Јуни 2014, 16:16:57 pmКрел дојди бре на Скопска Црна Гора, какво Соње какве си пичке мајчине ...Сакам да сум поблизу до ФилипВ, за да може да дискутираме што почесто за кабли и у живо (Прекрасна куќа и плац има )Се зезам.. Соње ми се свиѓа од секогаш, моите живеат во К.Вода, скоро секое возење точак на Водно поминувам низ Соње ,и баш ми праи ќеиф. Ми се свиѓа што е сончево, Козјак е во таа насока, Врв на Водно, и не е далеку од центар. Скопска Црна Гора е супер, ама Соње е локацијата што ни се бендисува...
Крел дојди бре на Скопска Црна Гора, какво Соње какве си пичке мајчине ...
Само немој Сопиште, другар учеше средно во Драчево и по неговото кажување некако „чуден“ народ се .....
Ти си знаеш, овде кај нас има водовод, канализација, чист воздух..
Глуво, Бразда, Чучер, Бањани, Мирковци ....
Цитат: Cuore Sportivo на 10 Мај 2021, 11:58:13 amГлуво, Бразда, Чучер, Бањани, Мирковци ....Кој од овие наведените е најдобро? Поглед, чистота, услови (водовод/струја/интернет/маркетче)?
Çego puca ot Brodeci?
Вчера се замуабетив со еден другар за тема „Водовод во Соње“ и да проверам на Google, ми излезе темава Го средиле водоводот таму?Цитат: Cuore Sportivo на 12 Јуни 2014, 18:50:15 pmТи си знаеш, овде кај нас има водовод, канализација, чист воздух..@Cuore Sportivo Каде на СЦГ поточно?