Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AllMightyMe на 12 Јуни 2014, 20:24:12 pmСамо немој Сопиште, другар учеше средно во Драчево и по неговото кажување некако „чуден“ народ се ..... Сопиште никако Соње.. Често проаѓам од Сопиште, и имам теорија дека Римјаните веројатно имале сериозен проблем со Галите и со тие од Сопиште. п.с. И добар вкус за музика се има во тој дел
Само немој Сопиште, другар учеше средно во Драчево и по неговото кажување некако „чуден“ народ се .....
Цитат: krell на 12 Јуни 2014, 20:37:09 pmЦитат: AllMightyMe на 12 Јуни 2014, 20:24:12 pmСамо немој Сопиште, другар учеше средно во Драчево и по неговото кажување некако „чуден“ народ се ..... Сопиште никако Соње.. Често проаѓам од Сопиште, и имам теорија дека Римјаните веројатно имале сериозен проблем со Галите и со тие од Сопиште. п.с. И добар вкус за музика се има во тој дел Sopishtani (stari) se dusha narod, ne si videl na kogo mu prodavaat Sopishtani placovi... nie dojdencite kakvi sme. Od losho beter (sekoja chest na iskluchoci). Samo shto go kupiv placot mi dzvoni komshijata i odma kavga ni viden ni chuen... Koga dojde red struja da stava kabelot negov niz dvor mu pominuva kaj mene abe ne se javi da prasha dali moze...a veke 5 godini mi se tapani deka ulicata e negova... Taka da Sopishtani ne se nishto poloshi od prosechniot Makedonec... klet narod sme vo drzavava, prost i zavidliv. Zatoa i sme tamu kaj shto sme kako drzava i narod.
Соње/Сопиште не можам да дешифрирам кој има/кој нема вода Тоа ми е битно јас кога гледам плацеви. Се уште барам GIS за водоводна мрежа.
Мислиш селски.
Сопиште, Ракотинци, Добри дол се на градски водовод.