Автор Тема: CARclub во Гевгелија - 08.06.2014  (Прочитано 100806 пати)

Отсутен ExtremeBt

• Редовен
  • Пораки: 1451
Одг: CARclub во Гевгелија - 08.06.2014
« Одговори #30 на: 03 Јуни 2014, 19:22:43 pm »
Мислам дека предлогот на @tazzboy е океј до негде. Убаво е да се направи листа за секој град посебно (нормално, секој од својот град ќе си се договори за време и локација).
Ние пример од Битола со RetroFreaks мислам дека ќе тргаме околу 7 - 7:30 (не е дефинитивно).

Отсутен tazzboy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 69
« Одговори #31 на: 03 Јуни 2014, 19:28:10 pm »
Значи тоа што го напишав е само пример и предлог кој не мора да биде прифатен. Само јас мислам дека така секој што ќе отвори и прочита, ќе му биде јасно ОД КАДЕ И КОГА ќе се тргнува, а и членовите ако пишат од каде се, ќе се знае од кој град колку возила/луѓе ќе има. Мислам дека тоа е убаво да се знае.
Исто предлогот да се тргнува од излезот на секој град кон Гевгелија, (по мое) е најдобар затоа што секој што планира да оди мора да помине од таму! А пр. за скопје за кај Борис Трајковски, некој од автокоманда треба да сврти цел круг околу ск за да биде во групата, што е малку глупо. Инаку јас сум од Велес, така да решавајте си по градови!
Ако прифаќате да е така, може модераторот да ја стави таквата листа во првиот пост (ако ништо друго барем локациите на тргање од различни градови), а ченовите нека си ја дополнуваат листата по ред...
Значи уште еднаш, ова е само предлог.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #32 на: 03 Јуни 2014, 19:42:05 pm »
Јас мислам дека не мора до толку да се комплицира.Може само да се напишат местата од градовите кај што се трга, па тие што се заинтересирани да можат да дојдат на тоа место во одреденото време.За Скопје е паркингот на салата Борис Трајковски само уште Зеро да каже во колку саат.

@onak Секогаш сме оделе организирано и сме возеле по прописи.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2845
« Одговори #33 на: 03 Јуни 2014, 19:43:44 pm »
Томе со колтот најпрописно вози......

Отсутен tazzboy

• Јуниор
  • **
« Одговори #34 на: 03 Јуни 2014, 19:58:40 pm »
Јас мислам дека не мора до толку да се комплицира.Може само да се напишат местата од градовите кај што се трга, па тие што се заинтересирани да можат да дојдат на тоа место во одреденото време.За Скопје е паркингот на салата Борис Трајковски само уште Зеро да каже во колку саат.

Другарче, тоа што ти го викаш комплицирање, јас го викам организирање!
За Скопје тргнувајте од каде сакате, јас кажав само мое мислење (за излезот од град)...
И сега да ти дадам пример, зошто да пишува кој од каде е од членовите. Ако јас видам дека од Велес ќе одат само "Стојче " и можеби "Трајче", јас не би одел. Но ако одат едно 10 + коли, би одел. Ако некој го мрзи да допише уште 5 букви, што да ви објаснувам повеќе.
Тоа е мое размислување, ама како што во Македонија се е "ташак", изгледа така и ќе си остане за на век со тие размислувања.

Отсутен godofspeed

• Редовен
« Одговори #35 на: 03 Јуни 2014, 20:05:27 pm »

За Скопје тргнувајте од каде сакате, јас кажав само мое мислење (за излезот од град)...
И сега да ти дадам пример, зошто да пишува кој од каде е од членовите. Ако јас видам дека од Велес ќе одат само "Стојче " и можеби "Трајче", јас не би одел. Но ако одат едно 10 + коли, би одел.
Тоа е мое размислување, ама како што во Македонија се е "ташак", изгледа така и ќе си остане за на век со тие размислувања.
Што не е јасно????????? во 9 се тргнува од пред Борис ...така кажа класниот....
Што уште не е јасно????

Отсутен tazzboy

• Јуниор
  • **
« Одговори #36 на: 03 Јуни 2014, 20:10:43 pm »
Значи кога се трга од некаде, треба да е од паркинг, а не католичка црква. Зошто со коли се оди а не пешки. Опции се: Борис, лукоил Автокоманда и слични места, а не булевари. :)
А и тебе друже да ти одговорам, јас напишав ПРИМЕР со големи, дебели и црни букви, а ти ме учиш од кај се тргало организирано. Не било тоа од црква туку од паркинг. Што да ти кажам, јас не сум од Скопје и не сум толку прошетан. Се извинувам.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
« Одговори #37 на: 03 Јуни 2014, 20:11:51 pm »
Ok. :)

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #38 на: 03 Јуни 2014, 20:12:20 pm »

И сега да ти дадам пример, зошто да пишува кој од каде е од членовите. Ако јас видам дека од Велес ќе одат само "Стојче " и можеби "Трајче", јас не би одел. Но ако одат едно 10 + коли, би одел. Ако некој го мрзи да допише уште 5 букви, што да ви објаснувам повеќе.
Ќе си остане баш поради твоите размислувања.Ако иде Трпе јас одам, а ако не иде не одам.Другар ако имаш желба да дојдеш ќе дојдеш секако па макар и сам.Од тоа што ни фали акција и храброст сме тука кај што сме, а не од недоволна организација и 4-5 букви.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29791
    • CARclub.mk
« Одговори #39 на: 03 Јуни 2014, 20:28:15 pm »
Се надевам дека сега е појасно зошто имаме дефинирано точка на поаѓање која не се менува.

Со оглед на тоа дека ќе возиме ~170 километри во еден правец, сигурен сум дека не му е проблем на некој од Автокоманда да довози до спортскиот центар. И така секогаш излегуваме преку обиколница.

За другите градови - by all means, слободно објавете во оваа тема, ако сакате и во првиот пост ќе додадам.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
« Одговори #40 на: 03 Јуни 2014, 20:29:53 pm »
Томе со колтот најпрописно вози......
доста ти не го издавај човекот...

Отсутен godofspeed

• Редовен
« Одговори #41 на: 03 Јуни 2014, 20:46:30 pm »
Томе сеа го штелува.....ви спрема изненадување

Отсутен Borce-Fiat

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 920
  • Virus-Alfa
« Одговори #42 на: 03 Јуни 2014, 21:05:55 pm »
Од Струмица членовите кои ке одат може да тргнаме од бензинската на макпетрол спроти терминалот,само да се договориме во колку саат точно.

Тоа е мој предлог.
LA MACCHINA DELLA EMOZIONI

Отсутен godofspeed

• Редовен
« Одговори #43 на: 03 Јуни 2014, 21:13:13 pm »
Од Струмица членовите кои ке одат може да тргнаме од бензинската на макпетрол спроти терминалот,само да се договориме во колку саат точно.

Тоа е мој предлог.
Од Струмица членот кој има голф 2 VR6 ке доаѓа заедно со street racing Strumica...повеке од 35 коли се...договорете се

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34146
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #44 на: 03 Јуни 2014, 21:22:54 pm »
Секогаш сме оделе организирано и сме возеле по прописи.