Автор Тема: Случки со полиција, казни, судови итн  (Прочитано 2096176 пати)

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Одг: Случки со полиција, казни, судови итн
« Одговори #5400 на: 20 Ноември 2014, 23:24:04 pm »
Фала ви момци :)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #5401 на: 20 Ноември 2014, 23:53:37 pm »
Nalepnicava za registrirano auto sega mora li da se lepi na prozor, ima nekoj iskustvo se kaznue li??
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34290
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #5402 на: 21 Ноември 2014, 00:16:34 am »
Абе ти стварно не си со сите а?
Какво искуство бе? Убаво ти пишува, ако не ти е залепена на прозор исто како да не си регистриран. Искуство барал он..... Веројатно никој нема искуство со полиција зошто ќе ги бараат тек од наредната година. А ако ти треба особено искуство за лепењето, може да појдеш у градинка Мајски Цвет, они лепат таму налепници ќе ти кажат како треба.

Ја бев доволно глуп да ја залепам налепницата таму кај што е затемнето стаклото за заштита од сонце. Ако ме казнат за тоа ќе им барам да ме казнат зошто сум глуп, не за друго.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #5403 на: 21 Ноември 2014, 08:36:52 am »
Јас ја залепив од надвор во ќошот кај што е затемнето.

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 440
« Одговори #5404 на: 21 Ноември 2014, 08:40:11 am »
Какво искуство бе? Убаво ти пишува, ако не ти е залепена на прозор исто како да не си регистриран. Искуство барал он..... Веројатно никој нема искуство со полиција зошто ќе ги бараат тек од наредната година. А ако ти треба особено искуство за лепењето, може да појдеш у градинка Мајски Цвет, они лепат таму налепници ќе ти кажат како треба.

Ја бев доволно глуп да ја залепам налепницата таму кај што е затемнето стаклото за заштита од сонце. Ако ме казнат за тоа ќе им барам да ме казнат зошто сум глуп, не за друго.

Мислев само јас сум до толку "паметен" таму што ја залепив.

Иначе за добро утро ми пишаа 25 бода денес.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34290
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #5405 на: 21 Ноември 2014, 10:20:06 am »
За ошто?

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
« Одговори #5406 на: 21 Ноември 2014, 11:33:17 am »
Ќе јадев поени за малку вчера за телефон, ги мрзеше да свртат да се пуштат по мене, ме видоа и ми светнаа со ротационите само  ;D За цигара се воведе законот или не е уште?

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
« Одговори #5407 на: 21 Ноември 2014, 11:35:45 am »
За ошто?

Возење 72 во зона 50, иако веќе бев испод 55 кога влегов во селото, ме мереа пред да влезам.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #5408 на: 21 Ноември 2014, 11:56:18 am »
ПА тогаш како те пишал?Ти им се согласи на тоа?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
« Одговори #5409 на: 21 Ноември 2014, 12:10:34 pm »

Лошо може се изразив, веќе бев после знакот 50, кога ме мереа, само што намалував додека да влезам во населеното место.Знакот е педерски одалечен пред да влезеш во населеното место.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #5410 на: 21 Ноември 2014, 12:12:19 pm »
Ќе јадев поени за малку вчера за телефон, ги мрзеше да свртат да се пуштат по мене, ме видоа и ми светнаа со ротационите само  ;D За цигара се воведе законот или не е уште?
За каква цигара бе човек? Ако мислиш на статиине и насловине од пред недела дена си требал да ги отвориш и да прочиташ дека тоа е  за во Англија. Пусти квази новинари што му праат на народов цццц....

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #5411 на: 21 Ноември 2014, 12:48:20 pm »

znaci nalepnicata ke ja baraat zalepena od slednata godina, tak da nemoram sega da ja lepam... pri bidejki cista mi e sofersajbnata, nema da ima vinjeti minjeti i slicni nalepnici do narednata godina...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #5412 на: 21 Ноември 2014, 12:57:10 pm »

Лошо може се изразив, веќе бев после знакот 50, кога ме мереа, само што намалував додека да влезам во населеното место.Знакот е педерски одалечен пред да влезеш во населеното место.
Toa e veke drug muabet.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
« Одговори #5413 на: 21 Ноември 2014, 13:03:08 pm »

Toa e veke drug muabet.

Затоа и фино лепо си се согласив за поени, моја грешка беше.Али во секој случај бев пријатно изненаден од културата на џандарот.

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
« Одговори #5414 на: 21 Ноември 2014, 13:27:42 pm »
Сношти се најдоа од мајка родени едни двајца џандарчиња.Ме запреа битола кај лукоил после 23*30 часот.Давам сообраќајна возачка.И едниот ми вика 23 помина башка 110 коња колава шо прајме сега.
Му се извинив и му викам друже колава не е моја од братучедот е ми ја позајми,а за ова после 23 со другариве да се видам на по едно кафе и се закаснив тоа е.
Ми ги враќа документите,ајде терај вика и со ум по пат :)
Ги прашав сега шо да се почестиме?И вика оди по едно кафе порачај од бензинска :) Зедов кафе сокче благо солено им го оставив на маса се поздавивме и заминав.Ми спасија 300 еуричи :) Имало разбрани луѓе