Автор Тема: Случки со полиција, казни, судови итн  (Прочитано 2415363 пати)

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5750
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Одг: Случки со полиција, казни, судови итн
« Одговори #2970 на: 25 Август 2013, 15:55:54 pm »
Site mi vikaat deka toa sto zapisuvale bilo evidencija za kontrolirani vozila.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
« Одговори #2971 на: 26 Август 2013, 01:29:06 am »
хахах Денде, ме утрипа...

Си викам, ти вратив на постот, а сега го нема, оно у Рекла Казала си го пишал истиот пост...

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5750
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #2972 на: 26 Август 2013, 03:08:51 am »
Po greska sum go pisal prvo vo taa tema.

Отсутен Apostolski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 90
« Одговори #2973 на: 11 Септември 2013, 15:02:50 pm »
првпат ме сопира денес полиција и тоа со нерегистрирана кола,и тоа скоро една година, додуша не ја ни возиме онака по потреба низ маало и слично, и плус без возачка у мене а бев на 2-3 км од дома со дедо ми да видиме како е лојзето, среќа земав телефон и тоа пошо при крај ми беше плинот па за недајбоже да се јавам... и оп на враќање полиција ме сопира вика дечко документи, а ја ништо у мене и викам немам, и ај излези па како се викаш па проверуваше возачка дали иам, и после проверува и колата дали  е регистрирана вика дечко 500 евра казна не ти е регистрирана колата, и дедо ми будала додуша и у години е што разбира вика па извинете да ве прашам што сме напраиле ние па до 500 евра да плаќаме не сме напраиле прекршок ни ништо , а мене ми чури, а и предходно му викав утре да идеме пошо врнеше овој нене денес и ја изнервиран до даска и среќа ви викам телефон земав и му се јавив да татко ми, и почекав 10ина минути и полицаецот ми вика ај дечко средија слободен си а и таков ми беше антипатичен циган ми се понаша нешто целовреме мисли ке земе плата од мене мајмун ама на крај само чекав коа ке ми го каже тоа како ке изгледа.. се испосра

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2974 на: 11 Септември 2013, 15:08:22 pm »
Wow, каков фраер си ти. Сигурно имаш еден тон женски чим не ти е регистрирана.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #2975 на: 11 Септември 2013, 15:10:04 pm »
Сега суки кога ќе ти дојде....

Отсутен Apostolski

• Јуниор
  • **
« Одговори #2976 на: 11 Септември 2013, 15:21:42 pm »
а па дедо ми им вика уште у затвор ке лежам пари не ви давам.... се превртував  од смеење..

Отсутен Apostolski

• Јуниор
  • **
« Одговори #2977 на: 11 Септември 2013, 15:22:02 pm »
Wow, каков фраер си ти. Сигурно имаш еден тон женски чим не ти е регистрирана.
2 тона

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #2978 на: 11 Септември 2013, 15:48:15 pm »
Јаки врски има татко ти?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Apostolski

• Јуниор
  • **
« Одговори #2979 на: 11 Септември 2013, 16:00:20 pm »
па сеа врски ако така сакаш да го кажеш тоа да.. пријатели му биле тие одамна, среќа иам што друго да кажам хаха

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #2980 на: 11 Септември 2013, 16:02:56 pm »
Хахахахахахаха...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
« Одговори #2981 на: 11 Септември 2013, 16:03:49 pm »
Apostolski, чим те запреле без возачка и со нерегистрирана кола не си требало да се понашаш како не знам што... Си требал фин и културен муабет да му свртиш на пајканот, и можеби ќе те пуштел одма без проблеми. Тек на крај ќе вртиш по тато-вујче-чичо итд.

Тоа за понашањето не ти требаше воопшто. Ти си го изнервирал со причина, има право така да се понаша. :)

Друг пат не вози без возачка и со нерегистрирана кола. :)

Отсутен Apostolski

• Јуниор
  • **
« Одговори #2982 на: 11 Септември 2013, 16:21:24 pm »
Apostolski, чим те запреле без возачка и со нерегистрирана кола не си требало да се понашаш како не знам што... Си требал фин и културен муабет да му свртиш на пајканот, и можеби ќе те пуштел одма без проблеми. Тек на крај ќе вртиш по тато-вујче-чичо итд.

Тоа за понашањето не ти требаше воопшто. Ти си го изнервирал со причина, има право така да се понаша. :)

Друг пат не вози без возачка и со нерегистрирана кола. :)
напротив баш се одесував пристојно и културно, и при себе, како да нема никаков проблем , барем за тоа ме бива, е сеа проблемот настана пошто ме праша дали колата е регистрирана ја се праев наудрен викам па регистрирана е само кај татко ми се документите и после коа провери  зашо ме излажа ова она,  па викам незнаев од кај да знам јас поима неам, иначе и јас на тоа се надевав туку така ке ме пушти ама они сопираа секоја кола, изгледа барале некој и ја испаднев колатерална штета за малце :) и тек коа на крај ми рече казна е 500 евра викам секунда само да телефонирам и дедо ми тука се убаци како чоек у години почна со неговите муабети , почна да го прашува од кај е од кај дошол а он циган од топана мене ме фати едно смеење ама се воздржав и тој добро ај виде не виде после му се јавиле и вика слободен си дечко оди си и викам фала многу пријатно

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
« Одговори #2983 на: 11 Септември 2013, 20:12:07 pm »
епа мене денеска ме опрчија 300 евриќи

на црвено сум поминал,ми се пушти тој со јетито,ќе му избегав ама педерски ќе изигра ќе ми запише таблица ;D

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
« Одговори #2984 на: 11 Септември 2013, 20:16:18 pm »
епа мене денеска ме опрчија 300 евриќи

на црвено сум поминал,ми се пушти тој со јетито,ќе му избегав ама педерски ќе изигра ќе ми запише таблица ;D
ke ja plakjas ili na sud ke odis ?
mislam i zabrana ke ti stegnat ?