првпат ме сопира денес полиција и тоа со нерегистрирана кола,и тоа скоро една година, додуша не ја ни возиме онака по потреба низ маало и слично, и плус без возачка у мене а бев на 2-3 км од дома со дедо ми да видиме како е лојзето, среќа земав телефон и тоа пошо при крај ми беше плинот па за недајбоже да се јавам... и оп на враќање полиција ме сопира вика дечко документи, а ја ништо у мене и викам немам, и ај излези па како се викаш па проверуваше возачка дали иам, и после проверува и колата дали е регистрирана вика дечко 500 евра казна не ти е регистрирана колата, и дедо ми будала додуша и у години е што разбира вика па извинете да ве прашам што сме напраиле ние па до 500 евра да плаќаме не сме напраиле прекршок ни ништо , а мене ми чури, а и предходно му викав утре да идеме пошо врнеше овој нене денес и ја изнервиран до даска и среќа ви викам телефон земав и му се јавив да татко ми, и почекав 10ина минути и полицаецот ми вика ај дечко средија слободен си а и таков ми беше антипатичен циган ми се понаша нешто целовреме мисли ке земе плата од мене мајмун ама на крај само чекав коа ке ми го каже тоа како ке изгледа.. се испосра