abe men kako da ti kazham, jas ziveam vo prilicno zabutano ulice, znaci kaj mene koga ima policija, shto ostanalo za na avtopat. I ok e shto ima, oti e 2 m pat a vozat 60+. Jas i legnati bi postavil. Nekni ete me zastanaja za alkohol, shto e sosem ok, mislam oti bi se bunel? E dodusha malce me iziritira shto brat mi jadese i zastana nadvor da se dojade na ne mu kape amburgerot po farmerki, a ovaj dzandarov mu se isponase nesto kao vlagaj vnatre, ne smees nadvor itn. Izgleda ne znaese deka suvozacort ne smee da e nas 1.2 inace kje mu dadese dregerot. Mada mozev i jas da mu se kontram posto toa kako se vika cucleto ne go otvori pred mene, ama nemav potreba.
Mislam zborot mi e sakame red, a koga kje ne zastanat nas kukame. Nikogo, ama bash nikogo ne znam da mu pisale kazna a da bil po site propisi ispraven.
Generalno pravam muabet ne za tebe. I jas ko me zastanaja so alkohol gi pcuev, i sakam site shto vrvat na crveno da gi kaznat, ne deka sum poaren, ama objektivno gledano pogresno e toa mislenje. Da ne se lazime sega. Samo jas sum realen za razlika od mnogumina shto pcijat i placat nimi koga kje gi kaznat, a plukaat po site sho pominale na zolto ili shto se parkirale 2mm polevo od obelezanoto.
to JE