Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Незнам колку имате слушнато али едно капаче нафта после пиење,на дрегер вади 0,0 промили.Едни џандари сообраќајци седеа в продавница кај шо работев се отепаја пијање коњаци(негде по 6-7 направија) и му ѕвона од мвр му вика внатрешна контрола одма во станица идете.Вада џандариве од гепек шише нафта,мава по едно капаче,по 5 минути дува на дрегер 0,0
Цитат: Баги на 22 Октомври 2013, 01:03:08 amа за ова со возач почетник? нешто разбрав дека мора да имаш 2 години искуство + 21 година ? на пример, јас имам 20 години и имам 2 години искуство... смеам да возам после 11 или не ? Од лично искуство ти кажувам не вози, имам платено казна баш поради тоа
а за ова со возач почетник? нешто разбрав дека мора да имаш 2 години искуство + 21 година ? на пример, јас имам 20 години и имам 2 години искуство... смеам да возам после 11 или не ?
Цитат: Спенсер на 22 Октомври 2013, 01:40:50 amОнак ти со која брзина поминуваш таму ? Јас не реков ништо, само посочив каде и за што го казниле. Да внимавате ВИЕ, затоа што таму ретко кој вози под 100км/ч. Таму просечна брзина е околу 120, ако се брзаш околу 180.
Онак ти со која брзина поминуваш таму ? Јас не реков ништо, само посочив каде и за што го казниле. Да внимавате ВИЕ, затоа што таму ретко кој вози под 100км/ч.
Цитат: mjovcevski на 22 Октомври 2013, 01:04:31 amЦитат: Баги на 22 Октомври 2013, 01:03:08 amа за ова со возач почетник? нешто разбрав дека мора да имаш 2 години искуство + 21 година ? на пример, јас имам 20 години и имам 2 години искуство... смеам да возам после 11 или не ? Од лично искуство ти кажувам не вози, имам платено казна баш поради тоадруже, јас кога полагав немаше таков закон... тој е донесен после моето земање на возачка... и мислам дека тој закон не ги опфаќа тие претходно што положиле...како за пример, дали тие што немаа 2 години искуство а законот се донесе ги опфати и нив или само тие што од тој момент ќе положат ?
со 59... а и ретко идам од таму... на булевар србија, гледано од кај мостовите во правец накај усје да речеме... пред бензинската на лукоил мнооогу често стои полиција. или таму или после бензинската на лукоил, стојат кај вториот влез за паркинзите.