Автор Тема: Mercedes - Benz neue B klasse  (Прочитано 11305 пати)

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3798
Одг: Mercedes - Benz neue B klasse
« Одговори #30 на: 11 Декември 2011, 03:38:23 am »
Ова и една Ц200 ЦДИ ми се мењаваат наизменично пред зграда секој ден. Еден од комшиите е менаџер во МАС. Иако не сум и јас љубител на МПВ возила, ова ми се бендисува доста. Доста пониско е од конкуренцијата а и внатрешноста според мене е одлично изработана. Седиштата исто така ми се бендисуваат доста, а и изгледот на воланот и чувството во рака се одлични исто така.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #31 на: 11 Декември 2011, 08:59:30 am »
Одличен тест Carrier.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43640
  • Il Moderatore
« Одговори #32 на: 11 Декември 2011, 10:04:00 am »
Ова и една Ц200 ЦДИ ми се мењаваат наизменично пред зграда секој ден. Еден од комшиите е менаџер во МАС. Иако не сум и јас љубител на МПВ возила, ова ми се бендисува доста. Доста пониско е од конкуренцијата а и внатрешноста според мене е одлично изработана. Седиштата исто така ми се бендисуваат доста, а и изгледот на воланот и чувството во рака се одлични исто така.

И C200-kata ја дадоа на тест, ја возев, таа ептен мерак прави, со своите 400 Исаци по метар, на задните трклала - доста често по прљавиот скопски асфалт ја „фрлафме“ задницата лево-десно додека не ја смири ASR-от :D Кај C200-kata ме изненади колку малку место има за сопатниците. и на предно и на задно седиште. За жена и деца има место, ама ако се соберат 4 „магариња“ ко` мене од 195, ќе имаат проблем со комоција. А инаку аутото во возење е перфекција! А и со AMG Пакетот изгледа поштено „опасно“.

Одличен тест Carrier.
Фала Cuore, ќе надополнам со коментари за 1.6 122KS бензинецот, за 10-тина дена се надевам - треба да стигне пред куќи :)
« Последно менување: 11 Декември 2011, 10:15:59 am Simo - Carrier166 »

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #33 на: 11 Декември 2011, 10:53:43 am »
Bravo simo! Samo sleden pat izmesaj gi slikite so tekstot polesno se cita.
Ocekuvam od 1.6 kata podetalen test, pa i mala sesija. :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #34 на: 11 Декември 2011, 10:54:21 am »

И C200-kata ја дадоа на тест, ја возев, таа ептен мерак прави, со своите 400 Исаци по метар, на задните трклала - доста често по прљавиот скопски асфалт ја „фрлафме“ задницата лево-десно додека не ја смири ASR-от :D Кај C200-kata ме изненади колку малку место има за сопатниците. и на предно и на задно седиште. За жена и деца има место, ама ако се соберат 4 „магариња“ ко` мене од 195, ќе имаат проблем со комоција. А инаку аутото во возење е перфекција! А и со AMG Пакетот изгледа поштено „опасно“.

Одличен тест Carrier.
Фала Cuore, ќе надополнам со коментари за 1.6 122KS бензинецот, за 10-тина дена се надевам - треба да стигне пред куќи :)

Машала, добро иде бизнисот ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #35 на: 11 Декември 2011, 11:55:05 am »
Bravo simo! Samo sleden pat izmesaj gi slikite so tekstot polesno se cita.
Ocekuvam od 1.6 kata podetalen test, pa i mala sesija. :)
Јас репортерски се поставив, за графички едитинг нека се погрижат графичките дизајнери ;) Шала на страна, може тоа да се изедитира, да си биде убав  текстот, ај да видам ако денес немам (попаметна) работа, може да ги промешам троа сличките низ текстот :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
« Одговори #36 на: 11 Декември 2011, 15:57:23 pm »
Хм...

;)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #37 на: 11 Декември 2011, 17:10:14 pm »
Хм...

http://img847.imageshack.us/img847/7374/imag0282small.jpg
;)
Добро ауце имаш во двор, мислам дека сум го возел.....