Автор Тема: Перење возила  (Прочитано 711916 пати)

Присутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 1936
Одг: Перење возила
« Одговори #3825 на: 28 Мај 2025, 00:25:49 am »
Прилично небањат етникум, а врвни за хигиена. Неко меџу нама није наш.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5904
« Одговори #3826 на: 28 Мај 2025, 01:11:15 am »
Si naracuvame od Temu rollcinja za pod mishki da ne zamirisuvame. Nemaat site na forumot korito za kapenje. Spricaj spreevi pod mishka malce vlazna maramica i higiena na nivou. Zivot ide dalje smrdele nesmrdele kola i familija mora da se tip top.

Присутен Bravo

• Редовен
« Одговори #3827 на: 29 Мај 2025, 10:28:08 am »
Si naracuvame od Temu rollcinja za pod mishki da ne zamirisuvame. Nemaat site na forumot korito za kapenje. Spricaj spreevi pod mishka malce vlazna maramica i higiena na nivou. Zivot ide dalje smrdele nesmrdele kola i familija mora da se tip top.

Бачко шо збориш бе? Зборам за браќава што нудат хемиско, они како етникум, особено населени во и околу делот на општина Шуто Оризари,  знаат да затаат со хигиена.

Како побогу ти се пронајде во муабетот? :)

Присутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6264
« Одговори #3828 на: 29 Мај 2025, 11:09:57 am »
^

How you do anything is how you do everything.

М - Прв мобилен дитејлер

2008 Suzuki Splash 1.2 Exclusive

[Архивирана] 2002 VW Polo 9n 1.4

[Архивирана] 2008 Opel Astra Classic II 1.4 16

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #3829 на: 29 Мај 2025, 11:23:16 am »
Imas ti pretstava kade e peralnava ?
Strog centar na SK. Dali e tipot od Sutka dali e cigan ili ne si ja brka rabotata. Smrdel nesmrdel posteno si pecali lebot.  Greota e da dvois lugje da gi simnues 2 skalila nadole ako se drug etnikum.
Kako sega nie da kazeme Bitolcani pederi smrdat higiena na 0 i neznam ti sto....greota se lugjeto i necini da omalovazuvas bilo koj sto poshteno si pecali lebot.

Присутен Bravo

• Редовен
« Одговори #3830 на: 29 Мај 2025, 11:27:22 am »
Ама битолчани не се друг етникум. Наши се.

Ти уствари си бил сочувствителен. :D

П.С. Јас не реков дека е циган, ти го нарече така со тој погрден збор. Мислам стварно треба да се има малце осет, нема смисла да се вреѓаат луѓето на тој начин.

Јас забележав дека голем дел од куќите во кои живеат не се од тврда градба (од картон се) и претпоставив дека немаат водовод внатре. Мојата забелешка беше чисто од техничка природа. Не реков дека се цигани како што ти ги нарекуваш.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #3831 на: 29 Мај 2025, 11:45:24 am »
Se gleda deka odamna nemas otideno vo Sutka. Daleku si od realnosta so mislenjevo tvoe.
Dali e rom,cigan,bitolcanec,gjuptin,maljok ili bilo koj drug etnikum razlicen od tvojot netreba da gi omalovazuvas lugjeto dali se nebanjati dali smrdat ili nemale voda doma. Ne si samo ti pa gospod nad tebe ima i drugi sto ziveat u drzavickava nasha.
Bez razlika sto ti go narekuvas etnikum koga nemas respekt kon nego i go gledas so omalovazuvanje. Rabotam so cigani koj se x2 pogolemi gospoda od tebe. Da smrdat tocno e toa ama dushata im e cista.

Присутен Bravo

• Редовен
« Одговори #3832 на: 29 Мај 2025, 12:01:43 pm »
На колата не и  е важно дали се со чиста душа. Важно е да знаат да ја исчистат.

Ова што ме навредуваш мене и нив, мене ме нарекуваш негосподин, а нив цигани кои смрдат, сепак ќе оди на твоја душа.

Иначе, што би барал во Шуто Оризари? (Немој Шутка, навредливо е)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #3833 на: 29 Мај 2025, 12:07:19 pm »

Присутен Bravo

• Редовен
« Одговори #3834 на: 29 Мај 2025, 12:10:33 pm »
Ете видиш - компромис :)

Отсутен nestor04