тоа е аеродром, а не кисела вода... сега пробуваш да се вадиш на границите на општината, како и секогаш што се вадиш, наместо да напишеш како повеќето што пишуваат: ОК ЗГРЕШИВ, МОЈА ГРЕШКА.. толку ли е тешко да го напишеш тоа? го сметаш како личен пораз или што?
да тврдиш и понатаму дека цеко е во кисела вода ти е исто како да ти кажам дека ЛПР и ВУРТ се наоѓа во кисела вода, само зашто таа општина се... а они се од кисела вода 4-5 километри оддалечени т.е. во пинтија се... и НИКОГАШ до сега нити јас нити мое блиско друштво, тој дел од градот не го посочувале кисела вода (тоа можда го правеле момците како тебе од другиот крај на светот т.е. скопје
) туку напротив, секогаш било аеродром, односно одсекогаш кога се објаснувало каде е иделе зборовите КАЈ РАДЕ КОНЧАР УЛИЦАТА...
доблест ќе покажеше лично појаснувајќи каде е, наместо мене да ми се докажуваш т.е. јавно да се правдаш, затоа што единствената причина поради која напишав дека цеко не е во кисела вода е затоа што некој ќе го прочита тоа од тебе и ке иде стварно во кисела вода да го бара цеко...