Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не е во право Осмица, нема фјужан... А маци погоди за мареата... Значи, до сеа погодиле Кариер и Маци, има уште 2 коли... Продолжете
Цитат: RikiRulz на 26 Август 2011, 19:38:25 pmНе е во право Осмица, нема фјужан... А маци погоди за мареата... Значи, до сеа погодиле Кариер и Маци, има уште 2 коли... Продолжете има и еден ровер. темно зелена боја. таблиците не ги знам.. Ако го видам ке ги запамтам па ке ви ги кажам...
A другата ... која е знаете црна е, ке ви помогнам
Цитат: RikiRulz на 27 Август 2011, 21:14:38 pmA другата ... која е знаете црна е, ке ви помогнам Ме тераш да се распрашам убаво.. ај утре вечер е татко ми на работа. ке му кажам да провери точно кои коли се и кои таблици. па ако ги најде ке ви ги пишам тука.. (BTW рики што е наградата ако ги погодам сите коли и таблици?)
Наградата е курац на бицикал, ајде да видиме... колку знаете
И јас знам за роворет 75, претежно се врти околу Маџари, Трубарево, ЈурумлериИ не му кажувајте на Рики кои коли се цајкански. Нели гледате дека сака да не зезне, да му кажеме кој се па утре на работа да им каже да ги заменат (се шалам)