мене истиов муабет ми се деси на враќање од охрид. ама типов беше со Киа Соренто. идам ја 180, он позади мене... блендува, се тргам, ме поминува... после се влече, ја му блендувам, се трга... го проаѓам. и така многу пати... застанувам на патарина, си плаќам патарина, он позади мене пушта онакви као ротациони кај маската, и онаа општо позната сирена... не знам шо како, ама до влез на скопје, како газеше он, така газев и ја... ваљда и ја нема да го папам.. 
И не ти доаѓа памет а?
шо го тркалам... он смее да иде толку, у цивилка, а не е на дужност... а ја не а? шо важи за мене, тоа и за него...

мене истиов муабет ми се деси на враќање од охрид. ама типов беше со Киа Соренто. идам ја 180, он позади мене... блендува, се тргам, ме поминува... после се влече, ја му блендувам, се трга... го проаѓам. и така многу пати... застанувам на патарина, си плаќам патарина, он позади мене пушта онакви као ротациони кај маската, и онаа општо позната сирена... не знам шо како, ама до влез на скопје, како газеше он, така газев и ја... ваљда и ја нема да го папам.. 
Ич да не се секирате за тие лажни фраери со флешери под маска на хауба и сирена која е со релативно слаба јачина,бидејки тоа во суштина го ставаат најверојатно за лажно представување на патарини и за праење фраер пред другарите.Во овие два случаја -твојот и на - creator4e92 сте можеле вие едноставно да ги пријавите нив за пуштање ротација - нарочито ако била плава или флешери -тек па за сирена да не зборам.Тоа е кривишно дело и е казниво со закон.Полициската сирена е претерано јака и се знае полициските флешери обично се монтираат во фаровите внатре и кога работат изгледаат како блицови црвен и плав,а ако заприметите има многу фраери што имаат флешери ама од оние од 500 ден коцкасти со лед диоди,навидум работат како флешери најизменично ,црвено и плаво ,ама се далеку од вистински флешер кој што кошта од 200-500 евра и ги увезува само Микеи -исклучиво за потреби на полиција ,во слободна продажба неможе да се најде такво нешто. И цивилните коли на полиција колку и да се и какви и да се внатре полицајците сепак се облечени во полициска униформа,цивли со цивилна кола и облека се алфите и некои други служби на МВР ,на кои што не им е специјалност фаќање тркачи или прекорачувачи на брзината.Така да бидете спокојни
имаше такви, и црвено и плаво, под маската. светеа, шо ги знам како... али за сирената, дефинитивно беше послаба од други шо сум ги слушнал... внатре музиче имав пуштено, онака културно да се слуша, едвај му ја чув сирената...