Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Леопарди,мој совет до тебе е,да си ја чуваш Алфата(како шо кажуваш е стегната камен,со мерак си вложувал во неа,освен последниов дефект)...во иднина,што и да правиш на колата,прави кај ДОБАР и проверен мајстор,и користи оригинални делови,не ја мачи душмански.....инаку и да ја трампаш за нешто друго,ем не знаеш што ке земиш ем се изложуваш на ризик(повторно по мајстори)....п.с. тој мерцедес е200,јас лично никогаш не би ја менал Алфата за таа серија на Мерцедес,лоша лимарија(скапува како Лада),моторот е 2000кубика,што за таа шасија е премалку,и не се знае во каква состојба е п.с.2 многу срека,и УМ во глата понатаму во врска со твојата кола
Цитат: MecheTo на 30 Август 2011, 17:17:12 pmЛеопарди,мој совет до тебе е,да си ја чуваш Алфата(како шо кажуваш е стегната камен,со мерак си вложувал во неа,освен последниов дефект)...во иднина,што и да правиш на колата,прави кај ДОБАР и проверен мајстор,и користи оригинални делови,не ја мачи душмански.....инаку и да ја трампаш за нешто друго,ем не знаеш што ке земиш ем се изложуваш на ризик(повторно по мајстори)....п.с. тој мерцедес е200,јас лично никогаш не би ја менал Алфата за таа серија на Мерцедес,лоша лимарија(скапува како Лада),моторот е 2000кубика,што за таа шасија е премалку,и не се знае во каква состојба е п.с.2 многу срека,и УМ во глата понатаму во врска со твојата колафала ти мечето,сега за сега се е во ред со колата,ако испадне некоја трампа нема да брзам,ке проверам убаво и нема да одам на било каква кола...вечерва баш ја изнавозив со едни другари на обилконица ми правеше ќејф,но не ја нагазив многу максимум до 120КМ
Цитат: leopardi на 31 Август 2011, 01:37:34 amЦитат: MecheTo на 30 Август 2011, 17:17:12 pmЛеопарди,мој совет до тебе е,да си ја чуваш Алфата(како шо кажуваш е стегната камен,со мерак си вложувал во неа,освен последниов дефект)...во иднина,што и да правиш на колата,прави кај ДОБАР и проверен мајстор,и користи оригинални делови,не ја мачи душмански.....инаку и да ја трампаш за нешто друго,ем не знаеш што ке земиш ем се изложуваш на ризик(повторно по мајстори)....п.с. тој мерцедес е200,јас лично никогаш не би ја менал Алфата за таа серија на Мерцедес,лоша лимарија(скапува како Лада),моторот е 2000кубика,што за таа шасија е премалку,и не се знае во каква состојба е п.с.2 многу срека,и УМ во глата понатаму во врска со твојата колафала ти мечето,сега за сега се е во ред со колата,ако испадне некоја трампа нема да брзам,ке проверам убаво и нема да одам на било каква кола...вечерва баш ја изнавозив со едни другари на обилконица ми правеше ќејф,но не ја нагазив многу максимум до 120КМВози ја , трампа ако испадне нешто сигурно прави , мада ништо не е сигурно со овие , увезениве коли .
Цитат: DareBmw на 31 Август 2011, 02:25:02 amЦитат: leopardi на 31 Август 2011, 01:37:34 amЦитат: MecheTo на 30 Август 2011, 17:17:12 pmЛеопарди,мој совет до тебе е,да си ја чуваш Алфата(како шо кажуваш е стегната камен,со мерак си вложувал во неа,освен последниов дефект)...во иднина,што и да правиш на колата,прави кај ДОБАР и проверен мајстор,и користи оригинални делови,не ја мачи душмански.....инаку и да ја трампаш за нешто друго,ем не знаеш што ке земиш ем се изложуваш на ризик(повторно по мајстори)....п.с. тој мерцедес е200,јас лично никогаш не би ја менал Алфата за таа серија на Мерцедес,лоша лимарија(скапува како Лада),моторот е 2000кубика,што за таа шасија е премалку,и не се знае во каква состојба е п.с.2 многу срека,и УМ во глата понатаму во врска со твојата колафала ти мечето,сега за сега се е во ред со колата,ако испадне некоја трампа нема да брзам,ке проверам убаво и нема да одам на било каква кола...вечерва баш ја изнавозив со едни другари на обилконица ми правеше ќејф,но не ја нагазив многу максимум до 120КМВози ја , трампа ако испадне нешто сигурно прави , мада ништо не е сигурно со овие , увезениве коли . тоа е друже и мене веќе страв ми е од овие увезените коли,да не испадне некоја кола на почеток ке работи ок,па после ке се деси истото како кај мојатаза тоа и ако правам трампа, ако треба и повеќе ќе доплатам но ке одам на сигурно и тоа само кола купена од тука
Аииии, добар еј. Скоро 24 сата без дефекат. Forza Alfa Romeo !!!!!!!!!!
Денес возев една 156ка , на еден србин и стварно ме изненади 1.8 со плин , одлично ауто
Цитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 01:39:31 amДенес возев една 156ка , на еден србин и стварно ме изненади 1.8 со плин , одлично ауто Кажи а кажи
Цитат: chlink на 01 Септември 2011, 01:41:34 amЦитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 01:39:31 amДенес возев една 156ка , на еден србин и стварно ме изненади 1.8 со плин , одлично ауто Кажи а кажи Супер е колата , ама не попуштам БМВ е подобро Инаку сум многу пријатно изненаден btw . Ги заборавил тој светлата и радиото , од 1 саатот прееска , па сега со кабли ја палевме
Цитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 01:45:33 amЦитат: chlink на 01 Септември 2011, 01:41:34 amЦитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 01:39:31 amДенес возев една 156ка , на еден србин и стварно ме изненади 1.8 со плин , одлично ауто Кажи а кажи Супер е колата , ама не попуштам БМВ е подобро Инаку сум многу пријатно изненаден btw . Ги заборавил тој светлата и радиото , од 1 саатот прееска , па сега со кабли ја палевме Лелелеле влечеш, палиш со кабли свашта прави тоа бемвето хахахаха
Цитат: chlink на 01 Септември 2011, 01:46:41 amЦитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 01:45:33 amЦитат: chlink на 01 Септември 2011, 01:41:34 amЦитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 01:39:31 amДенес возев една 156ка , на еден србин и стварно ме изненади 1.8 со плин , одлично ауто Кажи а кажи Супер е колата , ама не попуштам БМВ е подобро Инаку сум многу пријатно изненаден btw . Ги заборавил тој светлата и радиото , од 1 саатот прееска , па сега со кабли ја палевме Лелелеле влечеш, палиш со кабли свашта прави тоа бемвето хахахахаАбе остај , остај го овој со алфава . Има еден со Волво на таквото ми се качи веќе , само гурни ме кабли мабли .
Цитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 01:49:04 amЦитат: chlink на 01 Септември 2011, 01:46:41 amЦитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 01:45:33 amЦитат: chlink на 01 Септември 2011, 01:41:34 amЦитат: DareBmw на 01 Септември 2011, 01:39:31 amДенес возев една 156ка , на еден србин и стварно ме изненади 1.8 со плин , одлично ауто Кажи а кажи Супер е колата , ама не попуштам БМВ е подобро Инаку сум многу пријатно изненаден btw . Ги заборавил тој светлата и радиото , од 1 саатот прееска , па сега со кабли ја палевме Лелелеле влечеш, палиш со кабли свашта прави тоа бемвето хахахахаАбе остај , остај го овој со алфава . Има еден со Волво на таквото ми се качи веќе , само гурни ме кабли мабли .Еј да постојат досадни луѓе, ќе те начекаат и цело време дај ва дај она, па иди бе купи нов акумулатор да го ебам...